Ο Άγγελος Ποστέκογλου βραβεύτηκε από τη Super League και από τον πρόεδρο της Λίγκας, Βαγγέλη Μαρινάκη, ευχαριστώντας για την τιμή.

Ο Άγγελος Ποστέκογλου ήταν προσκεκλημένος της Super League στην κλήρωση του πρωταθλήματος της σεζόν 2025/26. Ο Ελληνοαυστραλός τεχνικός, που έγραψε ιστορία με την κατάκτηση του Europa League με την Τότεναμ, βραβεύτηκε από τη Super League και από τον πρόεδρο της Λίγκας, Βαγγέλη Μαρινάκη, ευχαριστώντας για την τιμή και δηλώνοντας πως θέλει να κάνει υπερήφανες τόσο την Ελλάδα όσο και την Αυστραλία.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ, είναι τιμή μου να είμαι εδώ σήμερα. Έφυγα πέντε χρονών από την Ελλάδα, αλλά όταν φύγαμε, οι γονείς μου, ο πατέρας μου την αγάπη που είχε για το ποδόσφαιρο την μετέδωσε σε μένα. Μεγάλωσα με τα ονόματα του Παπαϊωάννου, του Δεληκάρη. Δεν τους είχα δει, αλλά τους ήξερα σαν να τους είχα δει, γιατί μου μιλούσε ο πατέρας μου.

Αποθέωση για Λουίς από Συλαϊδόπουλο και Βιέιρα!
Αποθέωση για Λουίς από Συλαϊδόπουλο και Βιέιρα!

Από μικρός είχα αυτό το όνειρο, ως παίκτης δεν τα κατάφερα, αλλά ως προπονητής προσπάθησα να κάνω τον πατέρα μου περήφανο, για τις θυσίες που έκαναν για μένα και την αδερφή μου και κάθε μέρα σκέφτομαι τις θυσίες που έκανε. Δεν είναι μαζί μου ο πατέρας μου σήμερα, αλλά με βλέπει και είναι περήφανος για όσα έχω χτίσει, έχω τη γυναίκα μου στο πλευρό μου και συνεχίζουμε. Θέλω να σας κάνω υπερήφανους, την Ελλάδα και την Αυστραλία», είπε ο Άγγελος Ποστέκογλου.

Αντώνης Κόκκινος

Άρρωστος με το ποδόσφαιρο από μικρός και με τον αθλητισμό γενικότερα. Οι πρώτες λέξεις που έμαθε να λέει, ήταν μαμά, μπαμπά και Ολυμπιακός. Θυμάται από πιτσιρικάς να στέκεται μπροστά σε μια τηλεόραση να δει τον Θρύλο. Η αρρώστια του με τον Ζιοβάνι αθεράπευτη, βλέπει ξανά και ξανά τα βιντεάκια του μάγου.

Έχει σπουδάσει στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ (ΚΑΡ) και έχει περάσει από εφημερίδες και sites, με την μεγαλύτερη τιμή για αυτόν να είναι η «Ελευθεροτυπία», που την αποκαλεί το… μεγάλο σχολείο για τον ίδιο. Από το 2014 κάνει αναλύσεις αγώνων σε στοιχηματικά sites, όπου διατηρεί και την προσωπική του στήλη.

Θα τον βρείτε επίσης στο ραδιόφωνο αλλά κάποιες φορές και στην τηλεόραση. Η τρέλα του με τον Ολυμπιακό τεράστια και μέσα από το Thrylos24.gr, θα καταθέτει την άποψη του για την μεγάλη του αγάπη.