Την έμπρακτη στήριξη της έδειξε για ακόμα μία φορά η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο ίδρυμα Ελπίδα.

Την έμπρακτη στήριξη της έδειξε για ακόμα μία φορά η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο ίδρυμα Ελπίδα, καθώς μέσω του τηλεμαραθωνίου «United With Athletiko» που κάνει το Athletiko και το ACTION24, προσέφερε ένα μεγάλο ποσό.

Ο Αντιπρόεδρος του Θρύλου, Κώστας Καραπαπάς βγήκε στον «αέρα» του Steamathon που πραγματοποιείται και ανακοίνωσε πως η ΠΑΕ προσφέρει το ποσό των 25.000 ευρώ, το οποίο θα διατεθεί στο ίδρυμα Ελπίδα για παιδιά που πάσχουν από την επάρατη νόσο.

Η σπουδαία προσφορά της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο ίδρυμα Ελπίδα
Η σπουδαία προσφορά της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο ίδρυμα Ελπίδα

Ο Ολυμπιακός και ο ηγέτης του, Βαγγέλης Μαρινάκης για ακόμα μία φορά έδειξαν πως στηρίζουν τέτοιες δράσεις και πως είναι πάντα δίπλα σε ανθρώπους που έχουν πραγματική ανάγκη.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.