Ντεμπούτο για Πάντερ...

Ο Κέβιν Πάντερ πέρασε από ιατρικά, αιματολογικές εξετάσεις και έπιασε αμέσως δουλειά στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ο Αμερικανός γκαρντ εκμεταλλεύτηκε το γεγονός πως είχε ελεύθερο το πρωί της Πέμπτης (04/07) και πήγε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για να προπονηθεί. Ο 26χρονος γκαρντ συναντήθηκε και με τον Ντέιβιντ Μπλατ και συζήτησαν θέματα ενόψει της συνεργασίας τους μέσα στη σεζόν.

Ερασιτέχνης Ολυμπιακός: Έξαλλοι με τη διαιτησία στον Λαιμό!
Ερασιτέχνης Ολυμπιακός: Έξαλλοι με τη διαιτησία στον Λαιμό!

Blatt Punter

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24