Η ΟΥΕΦΑ έγραψε τα καλύτερα πράγματα για την εμφάνιση του Ολυμπιακού στο Άμστερνταμ κόντρα στον Άγιαξ, η οποία του έδωσε την πρόκριση.

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε η ΟΥΕΦΑ στον Θρύλο και στον τρόπο με τον οποίον αγωνίστηκε η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ την Τετάρτη (28/01) απέναντι στον Άγιαξ στο Άμστερνταμ, προκειμένου να τον κερδίσει με 1-2 και να πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Ο Ολυμπιακός συνέχισε να πιέζει ψηλά και στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα και οι παίκτες της ελληνικής ομάδας είχαν ένα μεγάλο πλεονέκτημα, την καλή τους φυσική κατάσταση», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο της δημοσιογράφου, Έμιλι Μπόιλ, η οποία περιέγραψε τον αγώνα στην Γιόχαν Κρόιφ Αρένα, για την ιστοσελίδα της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής συνομοσπονδίας.

«Νέο θαύμα, μύθος Μεντιλίμπαρ, δεν έχει ταβάνι»!
«Νέο θαύμα, μύθος Μεντιλίμπαρ, δεν έχει ταβάνι»!

Έτσι, οι Ερυθρόλευκοι πέτυχαν αυτό που ήθελαν στην 8η και τελευταία αγωνιστική της League Phase και πλέον μένει να φανεί αν θα κληθούν να αντιμετωπίσουν την Αταλάντα ή την Μπάγερ Λεβερκούζεν για να συνεχίσουν στη φάση των 16.

Αναστάσιος Θωμαΐδης

Ο Αναστάσιος Θωμαΐδης είναι 23 ετών και δραστηριοποιείται ενεργά στον χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στην αρθρογραφία, με πολλά άρθρα στο Thrylos24.gr, καθώς και συνεργασίες με Athlosnews.gr και Kokkinamiala.gr. Ειδικεύεται σε αναλύσεις, ρεπορτάζ και αφιερώματα σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και ερασιτεχνικό αθλητισμό. Ξεχωρίζει για τον υψηλό ρυθμό παραγωγής, τη δημιουργικότητα και τη συνέπεια.

Διαθέτει άριστη γνώση αγγλικών, εμπειρία σε social media και άριστη χρήση WordPress.

Παρακολουθεί καθημερινά την αθλητική επικαιρότητα, διαθέτει αναλυτική σκέψη, δημοσιογραφικό ένστικτο και έχει ως στόχο τη συνεχή εξέλιξη, προσφέροντας ποιοτικό, αξιόπιστο και άμεσο περιεχόμενο στους αναγνώστες του αθλητικού χώρου με συνέπεια και πάθος.