Η Ντούντελανζ, και η αιχμή του κόκκινου δόρατος!

Ο Ολυμπιακός αύριο βράδυ υποδέχεται την Ντούντελανζ, και το θέμα που απασχολεί τον Πέδρο Μαρτίνς είναι η επίθεση των «Ερυθρολεύκων»


Ένα από τα θέματα που απασχολούν τον Πέδρο Μαρτίνς είναι σχετικά με τον παίκτη που θα βάλει στην κορυφή της επίθεσης, στο ματς με την Ντουντελάνζ. Κι αυτό διότι ο Πορτογάλος τεχνικός πρέπει να κάνει σωστή διαχείριση σε ό,τι αφορά τον Αχμέντ Χασάν. Ο Αιγύπτιος επιθετικός επέστρεψε στο ματς με τον Άρη, αλλά δεν ήταν στο 100%. Από την άλλη, είναι απαραίτητος για το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Επίσης στην ευρωπαϊκή λίστα δεν είναι ο Μάνος που θα μπορούσε να αγωνιστεί κόντρα στην ομάδα από το Λουξεμβούργο. Κάτι που οδηγεί τον προπονητή του Ολυμπιακού να κάνει κάτι ανάλογο με το πρώτο ματς, στο «Ζοσί Μπαρτέλ». Να επιλέξει δηλαδή για την κορυφή της επίθεσης τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Στο εκτός έδρας ματς με την Ντουντελάνζ είχε αγωνιστεί εκεί, έχοντας πολύ καλή παρουσία.

Με τον Πέδρο Μαρτίνς να καταλήγει, όπως όλα δείχνουν, σε αυτή τη λύση. Θα έχει βέβαια στον πάγκο και τον Χασάν για να τον χρησιμοποιήσει βάσει των αναγκών του ματς και της εξέλιξής του. Κάτι που δεν είχε συμβεί στο πρώτο ματς και μετά τον τραυματισμό του Γκερέρο τότε, είχε ξεμείνει χωρίς καθαρόαιμο επιθετικό.

Διάβασε επίσης