Η νέα ομάδα του Φίλιπ Ζινκερνάγκελ
Αυτός είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Φίλιπ Ζινκερνάγκελ.
Η μεγάλη επιστροφή του Φίλιπ Ζινκερνάγκελ είναι γεγονός. Ο πρώην εξτρέμ του Ολυμπιακού παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της σεζόν στην Μπόντο/Γκλιμτ από την Κλαμπ Μπριζ, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
Ο Δανός άσος έκανε καλό ξεκίνημα με τους Βέλγους, στους οποίους ανήκει από το καλοκαίρι του 2023, αλλά η συνέχεια του δεν ήταν ανάλογη και αναζητήθηκε μία win-win συμφωνία.
Αυτή τελικά βρέθηκε με την παραχώρησή του στην ομάδα της Νορβηγίας στην οποία αγωνίστηκε με επιτυχία τη διετία 2018-20, πραγματοποιώντας 89 συμμετοχές με 35 γκολ και 36 ασίστ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 29χρονος ποδοσφαιριστής βρέθηκε στον Ολυμπιακό στο ξεκίνημα της σεζόν 2022-23, αλλά και στις αρχές της επόμενης, πραγματοποιώντας 7 συμμετοχές, τις οποίες συνδύασε με 2 γκολ.
Δείτε την ανάρτηση:
Latest News
Λευκωσία 2026: Επίδοση στα 58,21μ. και 4η θέση για την Ελίνα Τζένγκο
Συλλεκτικές Κάρτες Φιλάθλου για τα 101 χρόνια
Ολυμπιακός: Τα εισιτήρια των επόμενων αγώνων
Χρυσή Κάρτα Μέλους: Τα εναπομείναντα πακέτα
ΑΕΛ – Αστέρας Τρίπολης 1-1: Ισοπαλία σαν… ήττα και για τις δύο!
Πανσερραϊκός – Άρης 0-0: Μόνο το γκολ έλειψε στις Σέρρες!
Ελ Κααμπί: «Ο Ολυμπιακός είναι η οικογένειά μου»
Το σχόλιο του Στέλιου Ποτηράκη για την νίκη του Ολυμπιακού επί του ΟΦΗ (vid)
READ MORE