Μετά τον Λεονάρντο Κούτρη και ο Γιασίν Μεριά είναι ένας παίκτης του Ολυμπιακού που του αρέσει πολύ το τένις και προσπαθεί να ασκείται όσο περισσότερο γίνεται στο άθλημα αυτό.

Ο Τυνήσιος διεθνής άσος είναι ένας ακόμα παίκτης των Πειραιωτών που του αρέσει να παίζει τένις. Εκτός από τον Γιασίν Μεριά λάτρης του αθλήματος – και αρκετά καλός σε αυτό μάλιστα – είναι και ο Λεονάρντο Κούτρης.

Ο στόπερ του Ολυμπιακού πάντως σε αρκετές περιπτώσεις έχει ποστάρει φωτό του στα social media, που παίζει τένις.

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 0-2: Ο ΠΑΟΚ πέρασε από το… πάρκο της νέας Φιλαδέλφειας
ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 0-2: Ο ΠΑΟΚ πέρασε από το… πάρκο της νέας Φιλαδέλφειας

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.