Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου φρόντισε να υποδεχθεί τον Νοέμβριο με έναν... άκρως ιδιαίτερο και πολύ αποκαλυπτικό τρόπο.

Έχει βρει το κόλπο η Μάγκυ Χαραλαμπίδου για να μπορεί να τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω της. Έτσι φρόντισε να κάνει και στις αρχές του Νοεμβρίου, όπου υποδέχθηκε τον μήνα χωρίς ρούχα και… με μία πετσέτα να καλύπτει μόνο τα επίμαχα σημεία.

Δείτε το post, αλλά και τη λεζάντα που έγραψε:

«Καλημέρα!!!! Οοοοολη μέρα!!!! Και καλό μήνα έστω κ λίγο καθυστερημένα να είναι τέλειος για όλους μας!!! Αχ μακάρι!!!

Βλέπεις παράνομα TV; Καμπάνα – πρόστιμο 3.000 ευρώ, συλλήψεις και διαδικασία αυτόφωρου
Βλέπεις παράνομα TV; Καμπάνα – πρόστιμο 3.000 ευρώ, συλλήψεις και διαδικασία αυτόφωρου

Ps Πάντα στις φωτογραφίες παίζει πολύ μεγάλο ρόλο το φως! Ειδικά όταν πετύχεις το φυσικό φως των πρώτων πρωινών ηλιαχτίδων να μπαίνουν μέσα στο δωμάτιο είσαι τυχερός! Εκείνη τη στιγμή πρέπει να την απαθανατίσεις Ελπίζω να σας αρέσουν».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.