Απίστευτη εμφάνιση από τον Σάσα Βεζένκοφ στο παιχνίδι με την Μπάγερν ο οποίος έκανε ρεκόρ καριέρας στο σύστημα αξιολόγησης.

Τρομερά και μαγικά πράγματα κάνει ο Σάσα Βεζένκοφ και αυτή τη σεζόν. Ο Βούλγαρος φόργουορντ είναι με μεγάλη διαφορά ο πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού και τα συστήματα αξιολόγησης το λένε από μόνα τους.

Ο Σάσα δείχνει πιο έτοιμος από ποτέ και δεν είναι τυχαίο που σχεδόν σε κάθε ματς βγαίνει MVP. Χθες κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου μπορεί να μην έκανε ρεκόρ καριέρας στους πόντους αλλά… «έσπασε» το σύστημα αξιολόγησης.

Χεζόνια: «Ψήνεται» για Ολυμπιακό, αλλά τρώει πόρτα!
Χεζόνια: «Ψήνεται» για Ολυμπιακό, αλλά τρώει πόρτα!

Ο Βεζένκοφ αγωνίστηκε για 30 λεπτά, έχοντας 20 πόντους με 10/10β., 2/2διπ., 2/5τρ., 13 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 τάπα, κανένα λάθος και 8 κερδισμένα φάουλ! Με σύνολο 42 βαθμούς, ξεπέρασε τη δικιά του καλύτερη ατομική επίδοση που ήταν 41, κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου το 2021.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις του από το χθεσινό ματς:

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24