Ο Μπερτομέου σκέφτεται να προχωρήσει σε μια κίνηση που ίσως συζητηθεί αρκετά.

Ο Μπερτομέου σκέφτεται να προχωρήσει σε μια κίνηση που ίσως συζητηθεί αρκετά. Φυσικά αυτό είναι απορία της κατάστασης όπου περνάει ο πλανήτης και φυσικά έχει αντίκτυπο και στο μπασκετ. Η Ευρολίγκα όπως είναι λογικό θα έχει αρκετά μεγάλη χασούρα από την διακοπή και έτσι ο ισχυρός της άνδρας μελετάει μια περικοπή στους διοικητικούς υπαλλήλους της που θα φτάσει ακόμα και στο 25%.

Η Ευρωλίγκα θέλει να συνεχίσει να λειτουργεί, καθώς πρόθεση όλων είναι να ολοκληρωθεί η σεζόν, όποτε το επιτρέψουν οι συγκυρίες, όποτε ελεγχθεί η πανδημία κι ανάψει το «πράσινο φως» για να γίνουν αγώνες μπάσκετ. Για να λειτουργεί χρειάζεται και προσωπικό, το οποίο πληρώνεται ακόμα και αυτή την στιγμή που δεν λειτουργεί τίποτα. Η διοίκηση της λίγκας σκέφτεται την περικοπή των προσυμφωνημένων χρημάτων, που λαμβάνουν οι διοικητικοί υπάλληλοι ώστε να εξισορροπηθεί η κατάσταση.

Φυσικά πέρα από αναγκαία  θα είναι και μια συμβολική κίνηση, για να φανεί ότι η κρίση αγγίζει τους πάντες και πως πρώτα ξεκινούν από εσωτερική οικονομία και μετά θα συζητήσουν για μειώσεις συμβολαίων των παικτών.