Την 5η ετήσια γιορτή της πραγματοποίησε προ ημερών η Σχολή του Ολυμπιακού στο Σικάγο και οι εκατοντάδες ποδοσφαιριστές της, μαζί με τους προπονητές και τους γονείς, πέρασαν μία όμορφη βραδιά. Οι επικεφαλής της Σχολής, Γιάννης και Άντζελα Κοσμάς, μαζί με τους συνεργάτες τους, διοργάνωσαν μία όμορφη εκδήλωση, κατά τη διάρκεια της οποίας, η Σχολή έκοψε […]

Την 5η ετήσια γιορτή της πραγματοποίησε προ ημερών η Σχολή του Ολυμπιακού στο Σικάγο και οι εκατοντάδες ποδοσφαιριστές της, μαζί με τους προπονητές και τους γονείς, πέρασαν μία όμορφη βραδιά.

Οι επικεφαλής της Σχολής, Γιάννης και Άντζελα Κοσμάς, μαζί με τους συνεργάτες τους, διοργάνωσαν μία όμορφη εκδήλωση, κατά τη διάρκεια της οποίας, η Σχολή έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της. Οι τυχεροί που βρήκαν το φλουρί κέρδισαν πλούσια δώρα. Επίσης, βραβεύτηκαν όλες οι ομάδες της Σχολής οι οποίες δοξάζουν τον Ολυμπιακό στο Σικάγο και στις ΗΠΑ.

«Ευχαριστούμε τον Ολυμπιακό που είναι δίπλα μας σ’ όλα. Εμείς νομίζουμε ότι είμαστε στον Πειραιά και όχι στο Σικάγο. Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη παγκόσμια οικογένεια και εδώ στο Σικάγο το έχουν καταλάβει όλοι αυτό. Με τον σωστό προγραμματισμό, την καθοδήγηση και έχοντας όραμα θα πετύχουμε ακόμη περισσότερα και θα στοχεύουμε πάντα στην κορυφή, γιατί απλά είμαστε Ολυμπιακός», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Κοσμάς.