Η γη της ελιάς – Ο Στάθης απολαμβάνει τις στιγμές του με την Ιουλία, χωρίς να ξέρει ότι το σχέδιο της Χάιδως εναντίον του, έχει μπει κιόλας σε εφαρμογή. Τα πράγματα, πλέον, θα πάρουν δυσάρεστη τροπή για την οικογένεια του….

Η γη της ελιάς: Η Μυρτάλη, με όλα όσα αντιμετωπίζει μέχρι τώρα, αλλάζει συμπεριφορά και αρχίζει να γίνεται πιο διεκδικητική. Δεν διστάζει μάλιστα να στραφεί και εναντίον της οικογένειάς της και συγκεκριμένα εναντίον του θείου της.

Θα σου τα πάρω όλα!

Η Μυρτάλη, πιο αποφασισμένη και σκληρή από ποτέ, καθιστά στον Ισίδωρο σαφή την απόφασή της να διεκδικήσει το σύνολο της περιουσίας: «Oχι, δεν μου φτάνει το 50%, θα διεκδικήσω τα πάντα.

Η γη της Ελιάς Spoiler: Ένας καινούργιος κύκλος αίματος ανοίγει! – Στα «σχοινιά» η Χάιδω | Τι θα δούμε την Πέμπτη
Η γη της Ελιάς Spoiler: Ένας καινούργιος κύκλος αίματος ανοίγει! – Στα «σχοινιά» η Χάιδω | Τι θα δούμε την Πέμπτη

Ο,τι ήταν του πατέρα μου είναι πλέον δικό μου, ακόμα και το δικό σου μερίδιο», του τονίζει, γεγονός που τον κάνει έξαλλο.

Ο Ισίδωρος, όμως, έχει ακόμα ένα πρόβλημα να αντιμετωπίσει, καθώς ο δικαστικός κλητήρας του επιδίδει την αγωγή της Αντιγόνης εναντίον του.

Την ίδια στιγμή γυρίζει από την Ισπανία και μάλιστα για πάντα ο Ιάκωβος Βρεττάκος, ο άλλος θείος της Μυρτάλης. Ο Ισίδωρος, από την άλλη, προειδοποιεί τον Λυκούργο: «Σταμάτα τις βλακείες. Δώσε ένα τέλος σ’ αυτή τη γελοία ιστορία και πάρε πίσω αυτή την αγωγή, γιατί αλλιώς ο πόλεμος μεταξύ μας θα έχει ανυπολόγιστες συνέπειες», του επισημαίνει.

Η γη της ελιάς: Η Μυρτάλη διεκδικεί την περιουσία ακόμη και του Ισίδωρου!

Λίγο αργότερα ο Ιάκωβος συναντιέται με τον Λυκούργο μετά από 20 χρόνια. Mέσα από την κουβέντα τους αρχίζει να ξετυλίγεται το κουβάρι του παρελθόντος. Aποκαλύπτει ο Ιάκωβος όσα τον οδήγησαν να φύγει από τη Μάνη.

Μάλιστα ο Ιάκωβος δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη Μυρτάλη και αποφασίζει να είναι η πρώτη στην οποία θα αποκαλυφθεί από την οικογένεια των Βρεττάκων.

Η Μυρτάλη τελικά συναντά για πρώτη φορά τον Ιάκωβο και η μια έκπληξη διαδέχεται την άλλη, ενώ ο Ισίδωρος που έχει χάσει τελείως τον έλεγχο, επιτίθεται κατά μέτωΠο στην Αθηνά, χωρίς να κρατάει πια ούτε τα προσχήματα.

Η Αρετή παρακολουθεί τον Στάθη

Ο Στάθης και η Ιουλία συναντιούνται σε ένα ακόμα παράνομο ραντεβού και τώρα πια καταλαβαίνουν ότι βρίσκονται σε αδιέξοδο. Το παράνομο ζευγάρι αποφασίζει να ανανεώσει το ραντεβού του κάπου εκτός και με πολλή προσοχή. Λίγο αργότερα, η Αρετή πιάνει τον Στάθη να μιλά κρυφά στο τηλέφωνο έξω από το σπίτι. Mέσα στη νύχτα κι αμέσως της μπαίνουν υποψίες.

Η γυναίκα δεν λέει τίποτα και απλά περιμένει πότε ο άντρας της θα της πει ότι θα λείψει για να δράσει. Οταν λοιπόν ο Στάθης ετοιμάζεται να φύγει για να συναντήσει την Ιουλία, η Αρετή θα τον παρακολουθήσει.

Μάλιστα, ο Στάθης έχει πει στην Αρετή ότι πάει στην Καλαμάτα. Eίναι με την Ιουλία στην Καρδαμύλη και απολαμβάνει τις στιγμές του, χωρίς να ξέρει ότι κάτι τραγικό πρόκειται να συμβεί… Τα πράγματα, πλέον, θα πάρουν δυσάρεστη τροπή για την οικογένειά του…

Υ.Γ: Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ισίδωρος θα μπει φυλακή και θα τα χάσει όλα…

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24