Μεγάλη εξέλιξη στο σίριαλ και ένα ακόμα «Η Γη της Ελιάς Spoiler». Ο Κουράκος θα αποκαλύψει τα πάντα στον καλό του φίλο Ορέστη.

Εντάσεις και καυγάδες θα σημειωθούν στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA «Η Γη της Ελιάς» ειδικά όσον αφορά τον Κουράκο και τον Ορέστη. Ο αστυνομικός θα αποκαλύψει στον φίλο του τα πάντα για εκείνον και την Δήμητρα.

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Πότης και Στάθης σφάζονται: «Άντε τσακίσου»

Χαμός θα γίνει ανάμεσα σε Στάθη και Πότη στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς και θα ακούσουν άπαντες τις φωνές τους.Συγκεκριμένα, ο Πότης λέει χαρτί και καλαμάρι τα πάντα στην Αρετή για την εγκυμοσύνη της Ιουλίας με αποτέλεσμα εκείνη να γίνει πυρ και μανία και απειλεί Θεούς και δαίμονες.Ο Στάθης προκειμένου να ηρεμήσει την Ιουλία που έχει ταραχτεί με όσα έχει ακούσει αναγκάζει τον Πότη να τα αλλάξει.
«Κοίτα, θα πας στην Αρετή και θα ανακαλέσεις όσα της είπες. Δεν με ενδιαφέρει πως! Τώρα! Τσακίσου!» του φωνάζει ο Στάθης.Ο Πότης προσπαθεί να δικαιολογηθεί, όμως μάταια κι έτσι αναγκάζεται πάλι να πάει να βρει την Αρετή και να σκεφτεί κάτι για να την ηρεμήσει, πράγμα σχεδόν απίθανο…

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24