Η γη της Ελιάς Spoiler - Ποια θα εξαπατήσει όλη τη Μάνη | Συναρπαστικές εξελίξεις στη «Γη της Ελιάς». Απίστευτη εξέλιξη. Τι θα δούμε;

Η γη της Ελιάς – Ποια θα εξαπατήσει όλη τη Μάνη: Η σειρά του MEGA TV είναι έτοιμη για τεράστιες ανατροπές.

Τι θα δούμε και θα μας καθηλώσει στην τηλεόραση; Όλες οι απαντήσεις παρακάτω. Αυτό που μπορούμε να αναφέρουμε είναι  ότι δεν σταματάνε οι συγκρούσεις. Αυτά βέβαια αφού σας αποκαλύψουμε τι θα γίνει με την συνέχεια της σειράς.

Η γη της Ελιάς Spoiler: Τι θα δούμε και θα ανατρέψει πολλά;
Ο σκηνοθέτης της σειράς, Αντρέας Γεωργίου έχει βαλθεί να μας τρελάνει με τις ανατροπές στη σειρά «Η γη της ελιάς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μια γυναίκα αράχνη έρχεται στην Μάνη στον β΄ κύκλο της δραματικής σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς. Ο λόγος για την Κατερίνα, η οποία είναι μεγάλη απατεώνισσα και έρχεται στην Αερόπολη εξαπατώντας πολλούς ανάμεσα σε αυτούς και η Χάιδω Στεφανέα η οποία την βάζει μέσα στο σπίτι της και της προσφέρει βοήθεια.

Η Κατερίνα, εμφανίζεται ξαφνικά στη Μάνη και επισκέπτεται τη Χάιδω. Η νεαρή γυναίκα θα προφασιστεί μια σοβαρή ασθένεια για να αρπάξει λεφτά όχι μόνο από τη Χάιδω που βάζει χέρι στην περιουσία της για να τη βοηθήσει αλλά και από άλλες εύπορες οικογένειες. Η αλήθεια κάποια στιγμή θα μαθευτεί αλλά η Χάιδω θα έχει ήδη πάθει σοβαρή οικονομική ζημιά.

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ποια θα εξαπατήσει όλη τη Μάνη; – Ποια είναι;

Η Χάιδω θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη οικονομική θέση εξαιτίας αυτής της απάτης, η οποία θα την γονατίσει και οικονομικά αλλά και ψυχολογικά. Η Κατερίνα θα της πάρει όλα όσα έχει στην κατοχή της στην σειρά Η Γη της Ελιάς και αυτό θα είναι ένα ακόμα μεγάλο πλήγμα για την Χάιδω και τους Στεφανέους.

Θα καταφέρουν οι αρχές να ανακαλύψουν όλα όσα κάνει η συγκεκριμένη γυναίκα και αν ναι πως θα το χειριστούν; Η συνέχεια πολύ σύντομα στις οθόνες μας…


«Όλα τα Spoiler [ΚΛΙΚ ΕΔΩ] για τα αγαπημένα σας Reality [ΚΛΙΚ ΕΔΩ] η σειρές [ΚΛΙΚ ΕΔΩ] αποκλειστικά και μόνο ΕΔΩ [ΚΛΙΚ ΕΔΩ]! Αν θέλετε να είστε ΠΑΝΤΑ ένα βήμα πιο μπροστά κάντε ένα Like (Κλικ εδώ) στην σελίδα που αφορά μόνο τα Spoiler. Μείνε ένα βήμα πιο μπροστά από τις εξελίξεις…»

Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πηλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Μανώλης Κλωνάρης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Σπύρος Νικολαΐδης, Ήβη Νικολαΐδου, Θοδωρής Μπουρδέκας

και οιΣτέλα Φυρογένη, Στέφανος Κυριακίδης, φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου, Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης, στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου, guest star, Μάρω Κοντού.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: