Η γη της ελιάς: Ανατρεπτικά αναμένεται να είναι τα επόμενα επεισόδια και σίγουρα ΟΛΑ θα αλλάξουν, με τις ανατροπές να είναι ΠΟΛΛΕΣ

Την ώρα που οι θείοι της ψάχνουν έναν τρόπο να διορθώσουν την αδικία που έκανε ο Ιπποκράτης με τη διαθήκη του, η Αθηνά, απαλλαγμένη από την πίεση και τους εκβιασμούς του Δημήτρη, κάνει τη μεγάλη έκπληξη. Η Μυρτάλη προσπαθεί να ξεχάσει τον Στέφανο και η Βασιλική να πείσει τον Φίλιππο να μιλήσουν στους δικούς τους για τη σχέση τους. Το 7μέρεςtv έχει όλο το ρεπορτάζ…

Δίνει τα κοσμήματα στην Μυρτάλη

O Μάνος, ο Ισίδωρος και η Ιουλία προσπαθούν να μεθοδεύσουν ένα σχέδιο για να αποκαταστήσουν την αδικία της διαθήκης του Ιπποκράτη κατά της Μυρτάλης. Όταν, όμως, ανοίγουν τη θυρίδα, βρίσκουν μέσα έναν περίεργο χάρη. Προβληματισμένη είναι πλέον και η Αθηνά, αφού η Μαρία της βάζει την ιδέα ότι η διαθήκη του άντρα της πιθανότατα «μαγειρεύτηκε». Η ίδια η Μυρτάλη, στο μεταξύ, έρχεται σε δύσκολη θέση όταν η Αντιγόνη της λέει ότι σκοπεύει να εκδικηθεί τον πατέρα της μόλις ανακαλύψει ποιος είναι.

Η γη της Ελιάς Spoiler: Ένας καινούργιος κύκλος αίματος ανοίγει! – Στα «σχοινιά» η Χάιδω | Τι θα δούμε την Πέμπτη
Η γη της Ελιάς Spoiler: Ένας καινούργιος κύκλος αίματος ανοίγει! – Στα «σχοινιά» η Χάιδω | Τι θα δούμε την Πέμπτη

Παράλληλα, προσπαθεί να βγάλει από το μυαλό της τον Στέφανο, όμως δεν τα καταφέρνει. Και μόνο που τον σκέφτεται με μια άλλη, τρελαίνεται και η Μαρίνα την προτρέπει να τον διεκδικήσει, πριν να είναι πια αργά. Στην πραγματικότητα, όμως, ούτε κι εκείνος μπορεί να ξεπεράσει τον έρωτά τους, όσο κι αν προσπαθεί η Ελένη να τον προσεγγίσει. Με τα πολλά, Μαρία αποφασίζει να αντιμετωπίσει τον Δημήτρη και τον παίρνει τηλέφωνο, ενώ και η Αντιγόνη κάνει τη μεγάλη κίνηση και συναντά τον Ισίδωρο, για να του ανακοινώσει τις υποψίες της πως είναι ο βιολογικός της πατέρας. Μιλώντας του σκληρά, τον φέρνει προ των ευθυνών του, όμως εκείνος αρνείται να παραδεχτεί την αλήθεια.

Αντίθετα, συνεχίζει να πιέζει την Αθηνά να του πουλήσει το μερίδιό της στην επιχείρηση κι εκείνη συνεχίζει να αρνείται. θέλοντας να είναι δίκαιη απέναντι στην ανιψιά της, η Ιουλία προτρέπει τον Μάνο και τον Ισίδωρο να κάνουν την υπέρβαση παραχωρώντας ένα μέρος της περιουσίας τους στη Μυρτάλη, αλλά και οι δυο τους αρνούνται να το κάνουν. Τελικά, η μεγάλη έκπληξη έρχεται από την Αθηνά. Όταν συναντιέται με την οικογένεια Βρεττάκου για να μοιράσουν τα κοσμήματα της θυρίδας, παραχωρεί τα δικά της στην αδικημένη κόρη του Ιπποκράτη…

Η Ιουλία ζηλεύει, η Αρετή… ζητά λογαριασμό!

Η Άννα μαθαίνει ότι ο Δημήτρης ήταν αυτός που της έκλεψε τα χρήματα και πως δεν θα γλιτώσει από τα χέρια της. Όταν η αστυνομία εντοπίζει το DNA του Ανέστη στο σπίτι του Αποστόλη και τον συλλαμβάνει, βρίσκει την ευκαιρία να πάρει το αίμα της και τα ενενήντα χιλιάδες ευρώπίσω, αφού μόνο με τη συνδρομή της θα μπορέσει να βγει από το κρατητήριο.

Πάντως, η απαράδεκτη συμπεριφορά του Δημήτρη κάνει τον Μάνο να τον απολύσει. Εκείνος στρέφεται για άλλη μια φορά στην Αθηνά για να τον ξελασπώσει και εκτοξεύει απειλές, όμως αυτή του δείχνει ότι δεν τον φοβάται πια. Στο μεταξύ, ο Λυκούργος δέχεται την αιφνίδια επίσκεψη της κόρης του, της Ισμήνης (Αντωνία Χαραλάμπους), η οποία του ανακοινώνει ότι χώρισε και μετακομίζει οριστικά στην Αρεόπολη. Όλοι δίνουν το «παρών» στα εγκαίνια του καινούργιου μαγαζιού της Αρετής, ενώ ο Στέφανος ανακαλύπτει πως ο πατέρας του του λέει ψέματα.

Παρ’ όλα αυτά, ο Στάθης αποφασισμένος να μη δώσει άλλες είναι αφορμές και γιορτάζει με την Αρετή την επέτειο του γάμου τους. Η Ιουλία, που το μαθαίνει, πνίγεται στη ζήλια και αρχίζει να τον αποφεύγει, ενώ λίγο αργότερα η Αρετή βρίσκει αυτοκίνητό το κραγιόν της μέσα στο του και του ζητάει εξηγήσεις.

Η ΧΑΙΔΩ ΨΑΧΝΕΙ ΤΗΝ ΕΡΩΜΕΝΗ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ!

Η Αρετή σπρώχνει την Ελένη όλο και πιο κοντά στον Στέφανο, παροτρύνοντάς τη να παλέψει για να τον κερδίσει. Όμως, μια τυχαία συνάντηση ανάμεσα σε αυτόν και τη Μυρτάλη θα κάνει προφανές πως τα αισθήματά τους δεν έχουν σβήσει, παρά το βαρύ κλίμα που επικρατεί ανάμεσά τους. Ένα άλλο ζευγάρι, η Βασιλική με τον Φίλιππο, βρίσκεται στο απόγειο του έρωτά του και μοιάζει να μην υπολογίζει τους κινδύνους.

Οι δυο τους εφευρίσκουν διαρκώς διάφορες δικαιολογίες για να συναντιούνται και αυτήν τη φορά πηγαίνουν στην Καλαμάτα για να περάσουν μια νύχτα πάθους μακριά από όλους και όλα. Κάποια στιγμή, όμως, τους βλέπει η Αναστασία σε ένα κρυφό ραντεβού και προειδοποιεί την Άννα πως, αν τους πάρουν χαμπάρι η Χάιδω και η Αρετή, θα ξεσπάσει νέος πόλεμος ανάμεσα στις δύο οικογένειες. Η Βασιλική τρομοκρατείται και πιέζει τον Φίλιππο να μιλήσουν στους δικούς τους πριν μάθουν την αλήθεια από αλλού.

Στο μεταξύ, η Χάιδω, ψάχνοντας κάποια έγγραφα του Πέτρου, πέφτει πάνω σε αποδείξεις ότι ο άντρας της την απατούσε και τρελαίνεται! Εκτός εαυτού, πάει να βρει τον Πότη και του ζητά να της αποκαλύψει ποια ήταν η ερωμένη του. Όταν ο Στέφανος και η Μυρτάλη συναντιούνται ξανά, αυτήν τη φορά για να συζητήσουν ένα θέμα που αφορά τη Βασιλική, το πάθος που προσπαθούν να καταπνίξουν βγαίνει επιτέλους στην επιφάνεια!

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24