Η γη της ελιάς: Ο Λυκούργος με την Αντιγόνη κάνουν αγωγή κατά του Ισίδωρου, προκειμένου να τον αναγκάσουν να προχωρήσει στην εξέταση DNA.

Η γη της ελιάς: Οι Καπερνάροι δέχονται απρόσμενη επίσκεψη μέσα στη νύχτα και αναστατώνονται, καθώς νομίζουν ότι έχουν μπει κλέφτες στο σπίτι. Ο Στέφανος συναντά τη Μυρτάλη για να συζητήσουν κάτι που αφορά τη Βασιλική κι αμέσως βγαίνουν στην επιφάνεια τα έντονα συναισθήματα που τρέφει ο ένας για τον άλλον.

Στο μεταξύ, η Ιουλία μαθαίνει ότι ο Στάθης με την Αρετή γιορτάζουν την επέτειο γάμου τους και την πνίγουν οι τύψεις και η ζήλια. Σε παράκρουση βρίσκεται η Χάιδω, η οποία ζητά από τον Πότη να της αποκαλύψει ποια ήταν η ερωμένη του άντρα της.

Ο Λυκούργος με την Αντιγόνη κάνουν αγωγή κατά του Ισίδωρου, προκειμένου να τον αναγκάσουν να προχωρήσει στην εξέταση DNA. Η Ιουλία είναι πληγωμένη που ο Στάθης γιόρτασε την επέτειό του με την Αρετή και τον αποφεύγει, ενώ αυτός δεν έχει ιδέα τι μπορεί να της συμβαίνει.

Λίγο αργότερα, η Αρετή βρίσκει το κραγιόν της Ιουλίας μέσα στο αμάξι του Στάθη κι αμέσως του ζητάει εξηγήσεις. Ο Λυκούργος μιλά με τον άντρα της κόρης του στο τηλέφωνο, και τρομάζει από τις φρικτές απειλές που ακούει.