Η γη της Ελιάς επεισόδιο 97β: Δεν χάνεται αυτό το επεισόδιο. Έρχονται τεράστιες συγκρούσεις με τους πρωταγωνιστές να μην βρίσκουν ηρεμία.

Η γη της Ελιάς επεισόδιο 97β: Συναρπαστικές εξελίξεις στη σειρά του Mega TV έρχονται προσεχώς. Χάιδω, Φίλιππος, Ισίδωρος, Ιάκωβος μπαίνουν σε έναν φαύλο κύκλο. Η Γη της Ελιάς μας προετοιμάζει για σπουδαίες ανατροπές.

Ο Στάθης δεν μπορεί με τίποτα να δεχθεί αυτό που του είπε η Ιουλία και γυρίζει στο σπίτι του μεθυσμένος, με την Αρετή να καταλαβαίνει πως κάτι δεν πάει καλά.

Ο Μάνος σκίζει το αποτέλεσμα της εξέτασης DNA.

Η εικόνα της Ιουλίας μαζί με τον Κουράκο τσακίζει τον Στάθη, ενώ όλο το χωριό αρχίζει να κουβεντιάζει για το νέο ειδύλλιο. Η Βασιλική από την άλλη πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς μαθαίνει πως πρόκειται να γεννήσει κοριτσάκι.

Ο Μάνος, σε έξαλλη κατάσταση εισβάλει στο ιατρείο της Αντιγόνης και, θέλοντας να περάσει ξεκάθαρο μήνυμα, σκίζει μπροστά της το αποτέλεσμα της εξέτασης DNA.

Ο Στάθης δεν μπορεί με τίποτα να δεχθεί αυτό που του είπε η Ιουλία και γυρίζει στο σπίτι του μεθυσμένος, με την Αρετή να καταλαβαίνει πως κάτι δεν πάει καλά.

Η γη της Ελιάς επεισόδιο 97β

Ο Μάνος, σε έξαλλη κατάσταση εισβάλει στο ιατρείο της Αντιγόνης. Με αυτό το τρόπο ήθελε να περάσει ξεκάθαρο μήνυμα. Σκίζει μπροστά της το αποτέλεσμα της εξέτασης DNA.

Ο Στάθης δεν μπορεί με τίποτα να δεχθεί αυτό που του είπε η Ιουλία. Γυρίζει στο σπίτι του μεθυσμένος, με την Αρετή να καταλαβαίνει πως κάτι δεν πάει καλά.

Η Μάρθα και ο Αλέξης δίνουν το πρώτο τους φιλί, όμως εκείνος εξακολουθεί να είναι κολλημένος με τη Μυρτάλη. Ο Ιάκωβος δίνει τα χέρια με τον Φίλιππο και κλείνει το χωράφι που είναι προς πώληση. H Χάιδω τάζει όμως το ίδιο χωράφι το υπόσχεται στον Ισίδωρο.

Τα δύο αδέλφια έρχονται σε ρήξη. Όταν ο Ιάκωβος ανακοινώνει στον Ισίδωρο ότι θέλει το χωράφι για να χτίσει εκεί το ελαιοτριβείο του. Αυτό θα τα γυρίσει τούμπα όλα.