Η γη της Ελιάς επεισόδιο 90 - Β' Κύκλος: Συναρπαστικές αναμένονται να είναι οι εξελίξεις στη σειρά η Γη της Ελιάς. Τα πάνω κάτω έρχονται στις ζωές όλων και όσα δούμε ανατρέπουν πολλά.

Η γη της Ελιάς επεισόδιο 92 – Β’ Κύκλος: Ο Αλέξης σε κίνδυνο | Μία δραματική ιστορία με πάθη, λάθη, βεντέτες και δίψα για δικαίωση. Έρχεται το φθινόπωρο στο νέο πρόγραμμα του MEGA.

Μία δραματική ιστορία με πάθη, λάθη, βεντέτες και δίψα για δικαίωση ετοιμάζεται να ζωντανέψει στη μικρή οθόνη. Από το φθινόπωρο, στο MEGA.

Η τριάδα των τηλεοπτικών επιτυχιών, Αντρέας Γεωργίου – Βάνα Δημητρίου – Κούλλης Νικολάου, ταξίδεψε στη Μάνη και το Σούνιο για τη νέα καθημερινή σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς».

Η γη της Ελιάς, Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο…

Τετάρτη 01 Φεβρουαρίου, στις 21:00, στο Mega.


Η γη της Ελιάς επεισόδιο 92 – Β’ Κύκλος

Η είδηση του θανάτου του Γεράσιμου συγκλονίζει τη Μαργαρίτα, η οποία δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πως ο σύντροφός της έφυγε τόσο άδικα. Νέα στοιχεία όμως στην υπόθεση ανατρέπουν τη θεωρία του ατυχήματος και η Δήμητρα αρχίζει να υποψιάζεται ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Ο Μιχάλης αναλαμβάνει να το διερευνήσει.

Την ίδια ώρα, ο Χρήστος περνάει από ανακριτή και εισαγγελέα για τον θάνατο του Ηλία. Η Εύα αγωνιά αν θα προφυλακιστεί ή όχι. Η Βασιλική εξακολουθεί να κρατά ψυχρή στάση απέναντι στον Φίλιππο, ενώ εκείνος έχει εξαφανιστεί μετά από συμβουλή του Στάθη για να της ξυπνήσει το αίσθημα της ανασφάλειας.

Ο Ισίδωρος αναλαμβάνει και επίσημα καθήκοντα στο Δημαρχείο. Η Δήμητρα κάνει διάρρηξη στο σπίτι του Δημοσθένη και βρίσκει ένα βιβλιάριο τραπέζης το οποίο της κινεί την περιέργεια.

Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πηλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Μανώλης Κλωνάρης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Σπύρος Νικολαΐδης, Ήβη Νικολαΐδου, Θοδωρής Μπουρδέκας

και οι: Στέλα Φυρογένη, Στέφανος Κυριακίδης, φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου, Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης, στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου, guest star, Μάρω Κοντού.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: