Ποιος σκοτώνει εν ψυχρώ τον Νικόλα; Ανακαλύψτε τι γίνεται σε αυτό το επεισόδιο της αγαπημένης μας σειράς «Η γη της Eλιάς»...

Θάνατος Νικόλα! Η γη της Ελιάς εξελίξεις: Ποιος σκοτώνει εν ψυχρώ τον Νικόλα; Μία δραματική ιστορία με πάθη, λάθη, βεντέτες και δίψα για δικαίωση. Έρχεται το φθινόπωρο στο νέο πρόγραμμα του MEGA.

Μία δραματική ιστορία με πάθη, λάθη, βεντέτες και δίψα για δικαίωση ετοιμάζεται να ζωντανέψει στη μικρή οθόνη. Από το φθινόπωρο, στο MEGA.

Η γη της Ελιάς εξελίξεις – σπόιλερ, Τι θα δούμε στη συνέχεια;

Κυριακή έως Πέμπτη, στις 21:00, στο Mega.

Η Μυρτάλη ξέρει το μυστικό της Βασιλικής, αλλά δεν μπορεί να το πει στον Στέφανο, γεγονός που της δημιουργεί τρομερό άγχος.

Spoiler

Μόνο που μία σύγκρουση θα ανατρέψει τα πάντα. Η Μαργαρίτα και ο Ιάκωβος θα έχουν έναν έντονο καυγά στην γη της ελιά, ο οποίος θα φέρει την μεγάλη αλλαγή στη ζωή τους! Στο μεταξύ, η Αθηνά συνεχίζει να τον προσεγγίζει…

Ο Κουράκος με την Ιουλία περνούν μια νύχτα μαζί στην Καρδαμύλη…

Η Μυρτάλη ενημερώνει τη Βασιλική ότι η Αρετή υποψιάζεται την εγκυμοσύνη της κι έτσι η Βασιλική οργανώνει εσπευσμένα τη φυγή της. Το ίδιο βράδυ, αφήνει σημείωμα πως φεύγει από το σπίτι. Αλλάζει κινητό, ενημερώνει την Άννα και ξεκινά τη νέα της ζωή στην Αθήνα.

Δεν πιστεύουν ότι έφυγε…

Ο Στάθης και η Αρετή δεν μπορούν να πιστέψουν ότι το ξαναέσκασε η κόρη τους. Υποψιάζονται πως έχει κάποιο δεσμό. Ο Γρηγόρης (Άνθος Αντωνίου), ο μηχανικός που αναλαμβάνει να αποκαταστήσει τη βλάβη στο ελαιοτριβείο, δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Ευτυχία. Αυτό είναι κάτι που ενοχλεί τον Αποστόλη.

Ο Γρηγόρης ζητά από την Ευτυχία το τηλέφωνό της και κανονίζουν να οι δυο τους να βρεθούν. Η Μυρτάλη ξέρει το μυστικό της Βασιλικής, αλλά δεν μπορεί να το πει στον Στέφανο, γεγονός που της δημιουργεί τρομερό άγχος.

Η δολοφονία του Κυριάκου ταράζει τα νερά και ο Δημήτρης δίνει εντολή στον Κεφαλά να «παγώσει» τη φυτεία στο κτήμα των Στεφανέων μέχρι νεοτέρας.

Το ανταλλακτικό από Ιταλία αργεί να έρθει στο ελαιοτριβείο κι ο Γρηγόρης αναγκάζεται να μείνει κι άλλο στη Μάνη. Η Αθηνά ανησυχεί πως η αλήθεια για τη μητέρα της θα διαρρεύσει και το σκάνδαλο θα της καταστρέψει τη ζωή.

Παράλληλα, ο Κουράκος με την Ιουλία περνούν μια νύχτα μαζί στην Καρδαμύλη. Ο Στέφανος προτίθεται να μπει εγγυητής στο δάνειο της Μυρτάλης κι εκείνη δέχεται τη βοήθεια.

Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης ΤσαρούχαςΑντιγόνη ΚουλουκάκουΤάσος ΙορδανίδηςΔώρα ΧρυσικούΈλενα ΧριστοφήΠανίκος ΠηλάληςΙφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος ΜουμούρηςΑντωνία ΧαραλάμπουςΑλέξανδρος ΜαρτίδηςΙφιγένεια ΠιερίδουΜανώλης ΚλωνάρηςΣτέφανη ΧαραλάμπουςΓιάννης ΚρητικόςΑλέξανδρος ΣκουρλέτηςΑντιγόνη ΝεοφύτουΣπύρος ΝικολαΐδηςΉβη ΝικολαΐδουΘοδωρής Μπουρδέκας

και οιΣτέλα Φυρογένη, Στέφανος Κυριακίδης, φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου, Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης, στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου, guest star, Μάρω Κοντού.

Οι εξελίξεις τρέχουν, δεν σταματάνε και αυτό που θα ακολουθήσει σίγουρα δεν θα το περιμένουμε. Μείνετε συντονισμένοι και θα έρθουν τα πάνω κάτω…