Δείτε περισσότερα για την αγαπημένη σας σειρά «Η γη της ελιάς» από το Mega TV και θα είστε πάντα μπροστά.

Η γη της ελιάς 74-75 Επεισόδιο: Μία δραματική ιστορία με πάθη, λάθη, βεντέτες και δίψα για δικαίωση. Έρχεται το φθινόπωρο στο νέο πρόγραμμα του MEGA.

Η γη της ελιάς 74-75 Επεισόδιο: Η Ιουλία κι ο Στάθης προσπαθούν να διαχειριστούν τον χωρισμό τους. Η Αρετή παλεύει με το πρόβλημα της υγείας της αλλά και με τις τύψεις της για τη συμμετοχή της στο τροχαίο.

Στο προηγούμενο επεισόδιο Η γη της ελιάς, είδαμε πως:

Η Αθηνά, βάζει την Αναστασία να μεσολαβήσει, για να κάνουν το τραπέζι στον Ιάκωβο Βρεττάκο και να γνωριστούν. Ο Στέφανος ρωτά τον Στάθη, πότε σκοπεύει να μαζέψει τα πράγματά του και να φύγει από το σπίτι για να ζήσει ανενόχλητος τον έρωτά του με την Ιουλία. Η Βασιλική παραιτείται από το ανθοπωλείο θέλοντας, από εδώ και πέρα, να φροντίζει τη μητέρα της. Η Μυρτάλη με την Ισμήνη υπογράφουν τα συμβόλαια και ξεκινούν τη συνεργασία τους. Η περιουσία του Ισίδωρου απειλείται από την Αντιγόνη κι ο Μάνος του ζητά να του την μεταβιβάσει όλη, αμέσως. Οι ενοχές πνίγουν τον Στάθη, ο οποίος ζητά από την Ιουλία να χωρίσουν οριστικά.

Η γη της ελιάς 15/11/21 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 74-75

Επεισόδιο 74-75

Η Ιουλία κι ο Στάθης προσπαθούν να διαχειριστούν τον χωρισμό τους. Η Αρετή παλεύει με το πρόβλημα της υγείας της αλλά και με τις τύψεις της για τη συμμετοχή της στο τροχαίο.

Η Μυρτάλη την επισκέπτεται στο νοσοκομείο, αλλά η Αρετή εξακολουθεί να κρατά την ίδια σκληρή στάση απέναντί της, φέρνοντας τον Στέφανο σε πολύ δύσκολη θέση.

Η Χάιδω βρίσκει παρηγοριά στον Λυκούργο και του ζητά απεγνωσμένα να πείσει τον Φίλιππο να γυρίσει πίσω. Για τον ίδιο σκοπό παλεύει κι η Μαργαρίτα, αλλά ο Φίλιππος δείχνει να έχει κάτι άλλο κατά νου.

Ο Ανέστης πιάνεται στα χέρια με τους μπράβους του Πότη, φέρνοντας την Ευτυχία για μια ακόμη φορά σε πολύ άβολη θέση. Η Ισμήνη έρχεται κοντά με τον Κωνσταντίνο και περνά ανέμελες στιγμές μαζί του. Ο Στάθης κατηγορεί τη Χάιδω για όλα τα δεινά της οικογένειάς του κι όλα δείχνουν πως ένας νέος κύκλος αίματος μόλις άνοιξε.