Με έγγραφό της η διοργανώτρια αρχή ρώτησε για τη διαθεσιμότητα του ΣΕΦ και του ΟΑΚΑ, σε περίπτωση που επανεκκινήσει η σεζόν. Οι διοικήσεις των γηπέδων ήταν θετικές για αυτό το ενδεχόμενο!

Η Ευρωλίγκα βρίσκεται σε προσωρινή (;) παύση, όμως έχει τεθεί η ημερομηνία της 24ης Μαϊου ως εκείνη που θα ληφθούν σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον της φετινής χρονιάς. Όμως, δεν σημαίνει πως έχουν παγώσει κι όλα.

Η διοργανώτρια αρχή ψάχνει τρόπο να συνεχιστεί κανονικά η σεζόν για τις ομάδες, με ένα απ’ τα σενάρια να είναι πως ψάχνει μια χώρα ώστε να διεξαχθούν εκεί οι αγώνες. Πάνω σε αυτήν τη λογική, και εφόσον η χώρα μας είναι απ’ τις πιο ασφαλείς, σχετικά με την πανδημία που έχει ξεσπάσει παγκοσμίως, ερωτήθηκαν οι Διοικήσεις του ΣΕΦ και του ΟΑΚΑ για τη διαθεσιμότητα των γηπέδων.

Οι δύο Διοικήσεις, αν και διερευνητικά, είναι θετικές σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Βέβαια, πολλά παίζουν ρόλο, όπως για το αν θα επιτρέπονται πτήσεις από και προς την χώρα μας έως τότε, ή ακόμα και αν θα υπάρχει θετική ή αρνητική εξέλιξη σχετικά με τον κορονοϊό. Ασχέτως αυτών όμως, η πρώτη κίνηση ωστόσο έχει ήδη γίνει από την EuroLeague, η οποία έχει στείλει αντίστοιχα έγγραφα και σε άλλα γήπεδα της Ευρώπης, δείχνοντας για ακόμα μία φορά την θέλησή της να ολοκληρωθεί η σεζόν στο παρκέ.