Δείτε φωτογραφίες, όπως τις ανήρτησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, από την τελευταία προπόνηση της ομάδας μας, ενόψει του αυριανού ματς επί του Λεβαδειακού.

Την τελευταία τους προπόνηση πριν από το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό πραγματοποίησαν σήμερα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» οι παίκτες του Ολυμπιακού.

Στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» βρέθηκαν σήμερα οι παίκτες του Ολυμπιακού για να προπονηθούν για τελευταία φορά πριν από το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό αύριο στις 5.15μ.μ.. Υπενθυμίζεται ότι για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα. Αργότερα θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα ταξιδέψει στη Βοιωτία.

Σιούτη: «Από δικά μας λάθη δεν τα καταφέραμε»
Σιούτη: «Από δικά μας λάθη δεν τα καταφέραμε»

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24