Η θρυλική περιοδεία του Conference League στη Βόρεια Ελλάδα ολοκληρώθηκε στην Κατερίνη και μάλιστα, με τον καλύτερο τρόπο!

Η θρυλική περιοδεία του Conference League στη Βόρεια Ελλάδα ολοκληρώθηκε στην Κατερίνη και μάλιστα, με τον καλύτερο τρόπο.

Ο κόσμος της Κατερίνης έδωσε δυναμικά το «παρών» στην πλατεία Δημαρχείου και φώναξε συνθήματα για το μεγαλείο του Ολυμπιακού, μπροστά από την βαρύτιμη κούπα του Conference League, με την οποία φωτογραφήθηκε με συγκίνηση και περηφάνια.

Παναθηναϊκός: Ο αντίπαλος για τους «16» του Europa League
Παναθηναϊκός: Ο αντίπαλος για τους «16» του Europa League

Μια όμορφη γιορτή στο κέντρο της Κατερίνης, με τον κόσμο του Θρύλου να «πετάει» βεγγαλικά, να ανάβει καπνογόνα και να μη σταματά να τραγουδά!

Φυσικά, ο κόσμος έδειξε και στην Κατερίνη τη στήριξή του στα τμήματα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, καθώς σχημάτισε ουρές για την έκδοση της συλλεκτικής Κάρτας Φιλάθλου, για τα 100 χρόνια και της Κάρτας Μέλους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (@olympiacosfc)

Αντώνης Κόκκινος

Άρρωστος με το ποδόσφαιρο από μικρός και με τον αθλητισμό γενικότερα. Οι πρώτες λέξεις που έμαθε να λέει, ήταν μαμά, μπαμπά και Ολυμπιακός. Θυμάται από πιτσιρικάς να στέκεται μπροστά σε μια τηλεόραση να δει τον Θρύλο. Η αρρώστια του με τον Ζιοβάνι αθεράπευτη, βλέπει ξανά και ξανά τα βιντεάκια του μάγου.

Έχει σπουδάσει στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ (ΚΑΡ) και έχει περάσει από εφημερίδες και sites, με την μεγαλύτερη τιμή για αυτόν να είναι η «Ελευθεροτυπία», που την αποκαλεί το… μεγάλο σχολείο για τον ίδιο. Από το 2014 κάνει αναλύσεις αγώνων σε στοιχηματικά sites, όπου διατηρεί και την προσωπική του στήλη.

Θα τον βρείτε επίσης στο ραδιόφωνο αλλά κάποιες φορές και στην τηλεόραση. Η τρέλα του με τον Ολυμπιακό τεράστια και μέσα από το Thrylos24.gr, θα καταθέτει την άποψη του για την μεγάλη του αγάπη.