Μια απόφαση σκάνδαλο που φυσικά δε μας εκπλήσσει πήρε η ΕΟΚ εις βάρος του Ολυμπιακού, ενόψει της αναμέτρησης επί του ΠΑΟ για την Α1 Γυναικών.

Ο Παναθηναϊκός, όπως γνωστοποιήθηκε, έστειλε επιστολή στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, ζητώντας την αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής για την Α1 Γυναικών, απέναντι στον Θρύλο να μην γίνει στο βοηθητικό γήπεδο του ΣΕΦ, το οποίο θεωρεί ακατάλληλο, με την Ομοσπονδία να μην αρνείται το αίτημα αυτό.

Βέβαια, ο Ολυμπιακός και η πλευρά των Πειραιωτών δεν έμεινε με κάτω τα χέρια, αφού αντιπρότεινε να γίνει το παιχνίδι στην κανονική σάλα του ΣΕΦ, με την συμφωνία όμως το άλλο παιχνίδι για τον Β’ γύρο να γίνει στην κεντρική σάλα του ΟΑΚΑ και όχι στη «ζουγκλα» του «Παύλος Γιαννακόπουλος», κατά κόσμον στον Τάφο του Ινδού.

Φυσικά, ο Ολυμπιακός θεωρεί πως εφόσον οι πράσινοι θεωρούν ακατάλληλο ένα γήπεδο που αγωνίζεται και το τμήμα της Α2 και του Ολυμπιακού Β’, τότε να θεωρηθεί και ακατάλληλη η ζούγκλα, το κλουβί της Λεωφόρου, το οποίο διεξάγει κάθε χρόνο αγώνες.

Να σημειωθεί πάντως πως, με αφορμή τη επιστολή του Παναθηναϊκού, η Ομοσπονδία  θέλει να κλείσει εντελώς το βοηθητικό του ΣΕΦ, στο οποίο, μην ξεχνάμε, πως εκτός από την γυναικεία ομάδα του Θρύλου, αγωνίζεται και το Αναπτυξιακό τμήμα του Ολυμπιακού, στο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών.

Ο Φάρος για ακόμη μια φορά λάμπει και δείχνει το απύθμενο μίσος του προς τον Θρύλο…