Ο Πέδρο Μαρτίνς ξέρει ότι ο Ολυμπιακός έχει να δώσει τρία πολύ σημαντικά παιχνίδια κόντρα σε ΟΦΗ, Μπάγερν και ΑΕΚ, με αποτέλεσμα να ενεργοποιεί άπαντες στο ρόστερ.

Η αρχή της “διαβολοβδομάδας” αρχίζει με τον ΟΦΗ στο Φαληρικό γήπεδο το Σάββατο (19/10) και ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ενεργοποιήσει άπαντες στο ρόστερ να είναι σε ετοιμότητα γιατί η χρησιμοποίησή τους θα είναι απαραίτητη. Επειδή ακολουθούν τα παιχνίδι με Μπάγερν και ΑΕΚ, ο Πορτογάλος τεχνικός θα δώσει ανάσες σε ορισμένους βασικούς αλλά όχι σε όλους.

Πιο συγκεκριμένα, μία πολύ πιθανή εντεκάδα είναι ο Ζοσέ Σα μόνιμα κάτω από τα δοκάρια με τον Κούτρη και τον Τοροσίδη (ή τον Γκασπάρ) να παίρνουν τις θέσεις των Τσιμίκα και Ομάρ αντίστοιχα ενώ ο Σεμέδο θα έχει παρτενέρ έναν εκ των Αβραάμ Παπαδόπουλο και Ουσεϊνου Μπα. Στον άξονα, ο Γκίλιερμε μαζί με τον Μπουχαλάκη θα είναι πίσω από τον Μπενζιά (ή τον Βαλμπουενά) ενώ στα “φτερά” ο Χιλάλ Σουντανί είναι το ένα όνομα που θα πάρει την θέση του Μασούρα και ο Ντάνιελ Ποντένσε, αν έχει ξεπεράσει ολοκληρωτικά τον τραυματισμό του, αλλιώς υπάρχει σενάριο με τον Μάξι Λοβέρα. Στην κορυφή της επίθεσης, ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί ταιριάζει περισσότερο από τον Άνχελ Γκέρερο στον σχηματισμό για το παιχνίδι με τους Κρητικούς.

Ένα ακόμα σενάριο, φέρνει τον Μάξι Λοβέρα ως “δεκάρι” και τον Ματιέ Βαλμπουενά να παίρνει θέση στα αριστέρα, εκεί που αγωνίζεται ο Ποντένσε δηλαδή. Όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης (18/10).