Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει και απ' ό,τι φαίνεται το ίδιο πιστεύει και ο προπονητής του Θρύλου, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Το Thrylos24.gr βρίσκεται στη Τουρκία για να καλύψει την αποψινή (18/04) μάχη του δαφνοστεφανωμένου έφηβου με τους κιτρινόμαυρους της Κωνσταντινούπολης και σας μεταφέρει τα πλάνα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ενόψει αυτής της πάρα πολύ κρίσιμης και μεγάλης αναμέτρησης.

Ο 63χρονος Βάσκος τεχνικός έχει παρατάξει τον σύλλογο του λιμανιού στο χορτάρι του “Σουκρού Σαράτσογλου” με την ίδια συνταγή που έφερε το θετικό αποτέλεσμα πριν από μία βδομάδα (11/04, 19:45) στην Ελλάδα.

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει από ότι φαίνεται λοιπόν για τον Ισπανό τεχνικό, μιας και η ενδεκάδα που φαίνεται να έχει στο μυαλό του ως ιδανική για το συγκεκριμένο τεράστιο παιχνίδι αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Κωνσταντής Τζολάκης, Ροντινέι, Φρανσίσκο Ορτέγκα, Νταβίντ Κάρμο, Ανδρέας Ντόι, Σαντιάγκο Έσε, Τσικίνιο, Κώστας Φορτούνης, Ντανιέλ Ποντένσε, Στέφαν Γιόβετιτς, Αγιούμπ Ελ Κααμπί.

Με λίγα λόγια, ο σχηματισμός θα είναι ίδιος σε μορφή 4-2-2-1-1, με τη μόνη διαφοροποίηση να είναι η χρησιμοποίηση του 21χρονου Έλληνα νεαρού αμυντικού αντί του Παναγιώτη Ρέτσου που είναι τιμωρημένος γιατί έχει συμπληρώσει κάρτες, ενώ ο Ποντένσε επιστρέφει στους 11 βασικούς για τον Θρύλο.