Ο Βάσκος τεχνικός του Ολυμπιακού καλείται ακόμη μια αγωνιστική να πάρει μια δύσκολη απόφαση.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται το βράδυ της Κυριακής (22/3, 19:00) την ΑΕΛ στο Φάληρο στο πλαίσιο της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Super League. 

Σε μια αναμέτρηση στην οποία οι ερυθρόλευκοι θέλουν να επιβεβαιώσουν τον τίτλο του φαβορί απέναντι στους Θεσσαλούς, προκειμένου να οδηγηθούν στο μίνι πρωτάθλημα των play offs δίχως απώλειες.

Κεφάλαιο νέο «Γ. Καραϊσκάκης»: Άμεσα ξεκινάνε οι εργασίες, αυτά τα δεδομένα
Κεφάλαιο νέο «Γ. Καραϊσκάκης»: Άμεσα ξεκινάνε οι εργασίες, αυτά τα δεδομένα

Σε ακόμη ένα παιχνίδι στο οποίο ο Βάσκος τεχνικός του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ καλείται να πάρει μια σημαντική απόφαση όσον αφορά τους 5+1 μη κοινοτικούς.

Στην αποστολή περιλαμβάνονται έξι μη κοινοτικοί ποδοσφαιριστές Μπρούνο, Ροντινέι, Ελ Κααμπί, Λουίς, Ταρέμι, Κλέιτον, γεγονός που σημαίνει ότι ένας εξ αυτών θα «κοπεί» πριν από τη σέντρα του αγώνα απέναντι στην ΑΕΛ.

Τα δύο φαβορί είναι φυσικά οι Αντρέ Λουίζ και Κλέιτον. Αν τελικά ο Μεντι αποφασίσει να πάει σε σχήμα με δύο επιθετικούς, τότε εκτός θα μείνει ο Λουίζ, ενώ αν δοκιμάσει κάτι διαφορετικό τότε θα μείνει έξω ο Βραζιλιάνος φορ.

Φυσικά υπάρχει και η περίπτωση του Ροντινέι, ο οποίος βρίσκεται στο όριο των καρτών και υπάρχουν πιθανότητες να προφυλαχθεί από τον Μεντιλίμπαρ.

Γιώργος Παπαδόπουλος

Ονομάζομαι Γιώργος Παπαδόπουλος και έχω πολυετή εμπειρία στον χώρο των αθλητικών ΜΜΕ, έχοντας συνεργαστεί με γνωστά μέσα ενημέρωσης. Η αγάπη μου για τον αθλητισμό και ιδιαίτερα για τον Ολυμπιακό με κρατά πάντα ενεργό και παθιασμένο. Πλέον, θα βρίσκομαι εδώ, στο THRYLOS24, για να μεταφέρουμε μαζί τον παλμό της ομάδας μας. Τα καλύτερα έρχονται!