Οι παίκτες του Ολυμπιακού επέστρεψαν στις προπονήσεις.

Μετά το τετραήμερο ρεπό που είχαν από τον Πέδρο Μαρτίνς οι παίκτες του Ολυμπιακού επέστρεψαν στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη και στις προπονήσεις.

Οι «ερυθρόλευκοι» προετοιμάζονται για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, ενώ σιγά σιγά το Ρέντη αρχίζει και γεμίσει καθώς όσο περνούν οι μέρες ενσωματώνονται και οι διεθνείς.

Μάλιστα η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανάρτησε φωτογραφία από την προπόνηση της Τρίτης (26/3) μαζί με τη φράση «Η δουλειά δεν σταματά ποτέ».

Δείτε την ανάρτηση:

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24