Η αρχηγός της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της Ρεάλ Μαδρίτης, Ιβάνα Αντρές, παντρεύτηκε τη σύντροφό της Άναμπελ Μορένο στην Βαλένθια, με την τελετή να λαμβάνει χώρα σε έναν εντυπωσιακό κήπο στην Carjuta de Ara de Christi.

Στην μεγάλη γιορτή παραβρέθηκαν πολλές διάσημες παίκτριες ποδοσφαίρου, μεταξύ των οποίων η Μίσα Ροντρίγκεθ, η Όλγκα Καρμόνα, η Μάρτα Καρντόνα αλλά και η Λεϊλά Ουαχάμπι, που έφυγε από την Μπαρτσελόνα και έχει υπογράψει στη Μάντσεστερ Σίτι.

Το νεόνυμφο ζευγάρι θα περάσει τον μήνα του μέλιτος στα Κανάρια Νησιά, λίγες ημέρες πριν η διεθνής αμυντικός ενσωματωθεί στην εθνική ομάδα της Ισπανίας για το επερχόμενο EURO, που θα διεξαχθεί στην Αγγλία 6 με 31 Ιουλίου.

Ιωάννα Μαλέσκου: Είναι στα καλύτερα της και… μας το δείχνει
Ιωάννα Μαλέσκου: Είναι στα καλύτερα της και… μας το δείχνει

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @rm.fem_apoyo

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alex (@realmadridfem_hd)

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.