Η αποστολή των «ερυθρόλευκων» για το ντέρμπι!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με τους Ντανιέλ Ποντένσε , Λάζαρο Χριστοδουλόπουλου και τον Σισέ η αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο Καραΐσκάκη την Κυριακή το απόγευμα.
Ο Πορτογάλος τεχνικός των ερυθρόλευκων θα έχει κανονικά στην διάθεση του τους Ντανιέλ Ποντένσε και Λάζαρο Χριστοδουλόπουλου ενώ μετά από πολύ καιρό στην αποστολή είναι και ο Παπί Σισέ, ενώ εκτός παρέμειναν οι Γκιγιέρμε και Καμαρά.
Αναλυτικά η 21μελής αποστολή: Σα, Αλέν, Τζολάκης, Ελαμπντελαουί, Μπα, Σισέ, Σεμέδο, Κούτρης, Παπαδόπουλος, Τσιμίκας, Καμαρά, Μπενζιά, Μπουχαλάκης, Λοβέρα, Χριστοδουλόπουλος, Ποντένσε, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Βαλμπουενά, Γκερέρο, Ελ Αραμπί.
Latest News
Ταρέμι: Διαψεύδει ο μάνατζερ τις φήμες πολέμου
Ο Μεντιλίμπαρ δεν… συγχωρεί χαλαρότητες – Γκάζια στον Ολυμπιακό πριν το ντέρμπι με ΠΑΟΚ
Καραπαπάς: «Το πρώτο θύμα του πολέμου είναι πάντα η αλήθεια – Μην πιστεύετε σε fake news»
Ολυμπιακός: Ποια τα νεότερα με Βεζένκοφ και Μιλουτίνοφ;
Νόβι Μπέογκραντ – Ολυμπιακός: Το κανάλι κι η ώρα μετάδοσης του ματς
Νόβι Μπέογκραντ – Ολυμπιακός: Μόνο νίκη θέλει ο Θρύλος
Γιουβέντους: Πακέτο Τζολάκη – Μουζακίτη στα 50 εκατ.
Σοβαρό επεισόδιο σε λεωφορείο στη Γλυφάδα: 24χρονος επιτέθηκε σε 38χρονο και του κάρφωσε στυλό στο πρόσωπο
READ MORE