Η αποστολή της Athens Kallithea για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό
Η Athens Kallithea έκανε γνωστή την αποστολή της για το παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».
Η Athens Kallithea ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για την αυριανή αναμέτρηση (26/8, 20:30), στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League.
Mετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας της Καλλιθέας, Μάσιμο Ντονάτι, ανακοίνωσε την αποστολή του για τον επερχόμενο αγώνα με τον Ολυμπιακό.
Ο Ντονάτι επέλεξε τους εξής ποδοσφαιριστές: Πάντος, Μπερναμπέ, Γκέλιος, Μεχίας, Χάνουσεκ, Μότοτς, Καινούργιος, Μανθάτης, Σοϊρί, Τσιβελεκίδης, Ματίγιεβιτς, Πασαλίδης, Ισιμάτ-Μιρίν, Βασιλόγιαννης, Ματίγια, Ντεμίτριους, Μουστακόπουλος, Μερκάτι, Μουτίνιο, Λέλε Ντιμπά, Ουλντρικις και Λουκίνας.
Latest News
ΣΕΦ: Το σχέδιο για ένα ζωντανό αθλητικό οικοσύστημα 40 ετών
Στην Αθήνα ο Πέντερσεν για το νέο κεφάλαιο με τον Ολυμπιακό
Διπλό μέτωπο για τον Ολυμπιακό στη μεσαία γραμμή
Ολυμπιακός: Στο προσκήνιο ο Πέντερσεν για το δεξί άκρο
Παράταση για τους Έλληνες διαιτητές, κάμερες στο Κύπελλο
Ολυμπιακός: Οι προσωρινές έδρες μέχρι την επιστροφή στο ΣΕΦ
Ο Ζότα Σίλβα μένει στον Ολυμπιακό έως το 2029
Στο τραπέζι η αποχώρηση του Ζέλσον Μάρτινς για την Κράσνονταρ
READ MORE