Με πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε την Κυριακή η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι.

Ο κ. Πέδρο Μαρτίνς αμέσως μετά ανακοίνωσε τα ονόματα που θα ταξιδέψουν μαζί του στο Βελιγράδι για τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του UEFA Champions League.

Αναλυτικά η αποστολή που θα αναχωρήσει το πρωί της Δευτέρας για το Βελιγράδι:

Ο Ολυμπιακός…. είναι όλο και πιο κοντά στον Βασίλιε Μίτσιτς!
Ο Ολυμπιακός…. είναι όλο και πιο κοντά στον Βασίλιε Μίτσιτς!

Σα, Καραργύρης, Αλέν, Σεμέδο, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Παπαδόπουλος, Μεριά, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιλιέρμε, Μπενζιά, Ποντένσε, Μασούρας, Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς, Λοβέρα, Γκερέρο, Ελ Αραμπί.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24