Η απόφαση του Εμμανουέλ Μακρόν για απαγόρευση κυκλοφορίας στις μεγάλες πόλεις της Γαλλίας από τις 9 το βράδυ έως τις 6 το πρωί μάλλον αλλάζει την ώρα διεξαγωγής του Βιλερμπάν-Ολυμπιακός.

Μπορεί η αναμέτρηση Βιλερμπάν-Παναθηναϊκός να αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στην γαλλική ομάδα, όμως η αναμέτρηση της ομάδας του Τι Τζέι Πάρκερ με τον Ολυμπιακό ενδέχεται να αλλάξει ώρα διεξαγωγής, αφού ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμμανουέλ Μακρόν ανακοίνωσε απαγόρευση κυκλοφορίας σε μεγάλες πόλεις της χώρας από τις 9 το βράδυ έως τις 6 το πρωί.

Μες τις περιοχές συμπεριλαμβάνεται και η Λυών, όπου και εδρεύει ο σύλλογος. Το ματς με τους ερυθρόλευκους αναμένεται να διεξαχθεί στις 20 Νοεμβρίου και προκειμένου να εξαιρεθεί του μέτρου, η Βιλερμπάν θα κάνει αίτημα στις αρμόδιες υπηρεσίες για ειδική άδεια. Σε πρώτη φάση θα επηρεαστούν οι αναμετρήσεις με Ζαλγκίρις (29/10) και Ζενίτ (13/11).

Μην ξεχνάμε φυσικά ότι μέχρι τότε υπάρχει το ενδεχόμενο να έχει αρθεί το μέτρο και ο αγώνας να πραγματοποιηθεί κανονικά στην ώρα του.