Η αντίδραση του Ροντινέι όταν έμαθε τις βαθμολογίες της Panini για την κάρτα του ήταν απολύτως φυσιολογική, καθώς ήταν αρκετά χαμηλή.

Ο Ροντινέι είχε μια εξαιρετική χρονιά, καθώς κατέκτησε το Conference League με τον Ολυμπιακό, ενώ ήταν ο παίκτης με τα περισσότερα αγωνιστικά λεπτά, συνολικά 4.438′, σημειώνοντας τρία γκολ και δίνοντας έξι ασίστ.

Η αντίδρασή του όταν έμαθε τις βαθμολογίες της Panini για την κάρτα του ήταν απολύτως φυσιολογική. Η βαθμολογία του ήταν 87 στην άμυνα, 76 στη μεσαία γραμμή και 71 στην επίθεση. Ο Ροντινέι έδειξε τη δυσαρέσκειά του στα παρασκήνια, σχολιάζοντας τα όσα έχει προσφέρει στον Ολυμπιακό, ιδιαίτερα στην επιθετική δραστηριότητα και στη δημιουργία φάσεων.

Έχει το πάνω χέρι ο Μπαρτζώκας απέναντι στον Παναθηναϊκό: Αυτό είναι το απίθανο ρεκόρ του απέναντι στο τριφύλλι
Έχει το πάνω χέρι ο Μπαρτζώκας απέναντι στον Παναθηναϊκό: Αυτό είναι το απίθανο ρεκόρ του απέναντι στο τριφύλλι

Μάλιστα, αστειευόμενος αναρωτήθηκε αν στην άμυνα είναι σαν τον Καφού, ενώ δικαιολόγησε την ενόχλησή του για τα νούμερα της κάρτας του, λέγοντας:

«Δεν έχει να κάνει με την επίθεση, έχει να κάνει με τον ποδοσφαιριστή! Αν επιτίθεμαι περισσότερο από έναν στράικερ, πρέπει να έχω μεγαλύτερη βαθμολογία. Κάποιοι αριστεροί ή δεξιοί μπακ κάνουν μόνο άμυνα. Εγώ όχι! Πηγαίνω μπροστά».

Αυτή η αντίδραση του Βραζιλιάνου αμυντικού όχι μόνο τράβηξε την προσοχή, αλλά εκτιμήθηκε και από τους οπαδούς, ανεξαρτήτως ομάδας.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.