Η ανακοίνωση της ΑΕΛ κατά της διαιτησίας στον αγώνα με την ΑΕΚ Β'.

Η ΑΕΛ ήρθε ισόπαλη 3-3 με την ΑΕΚ Β’, με τους «βυσσινί» μετά το παιχνίδι να βγάζουν ανακοίνωση, μιλώντας για την διαιτησία και ζητώντας ένα δίκαιο ποδόσφαιρο…

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

Oύτε ψύλλος στον κόρφο Αεκτζήδων και Αρειανών…
Oύτε ψύλλος στον κόρφο Αεκτζήδων και Αρειανών…

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ συγχαίρει τους ποδοσφαιριστές της και την τεχνική ηγεσία για την ηρωική τους προσπάθεια, παρά τις αντίξοες συνθήκες που διεξήχθη και ο σημερινός αγώνας με την ΑΕΚ Β’.
Η ομάδα μας θα συνεχίσει να μάχεται τόσο αγωνιστικά όσο και νομικά, για ένα καλύτερο και δικαιότερο επαγγελματικό ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, απαλλαγμένο από τη χυδαία διαφθορά και από Εκείνους τους αναλφάβητους πιονιέρους που θεωρούν άπαντες, εχθρούς και φίλους, ιθαγενείς.

Θεωρούν επίσης δεδομένο ότι στο ποδόσφαιρο όπως και στα καθεστώτα, μπορείς να επιβάλεις τους δικούς σου κανόνες, ακόμη και όταν γράφεις το ”Αυγώ” με Ω. Ευελπιστούν ότι οι ”αλάνθαστες” πρακτικές τους θα μας οδηγήσουν σε απελπισία και ηρωική έξοδο. Μέχρι στιγμής η αλαζονεία της πρόσκαιρης επιτυχίας τους θρέφει. Τους προειδοποιούμε όμως ότι θα υποστούν τον ανένδοτο αγώνα μας για πολλά χρόνια ακόμη. Και όταν κάποια στιγμή ο αγώνας δικαιωθεί και μας συναντήσουν επί ίσοις όροις, τότε θα αντιληφθούν τι σημαίνει επιμονή μέχρι την τελική δικαίωση. Έως τότε υπομονή, χωρίς εκπτώσεις».

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24