Τα νούμερα του Ζέλσον Μαρτίνς θυμίζουν τις καλές χρονιές που είχε πραγματοποιήσει στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας!

Μπορεί να πέρασε το προηγούμενο διάστημα μία αγωνιστική «κοιλιά», αλλά τα νούμερα του Ζέλσον Μαρτίνς θυμίζουν τις καλές του χρονιές στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας! Τόσο στην παραγωγικότητα όσο και στα ματς που έχει λάβει μέρος.

Είναι χαρακτηριστικό πως. μέχρι τώρα στη σεζόν 2024-25, έχει αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό σε 35 ματς σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη, ενώ μένουν άλλα τέσσερα παιχνίδια ακόμη για το φινάλε. «Γεμάτη» χρονιά είχε να κάνει από τη σεζόν 2021-22, όταν ήταν στη Μονακό και είχε αγωνιστεί σε 47 ματς. Τα επόμενα χρόνια ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς και δεν είχε τόσες πολλές συμμετοχές.

Ο Αθανασίου ανοίγει τον δρόμο για τον Τσάπρα!
Ο Αθανασίου ανοίγει τον δρόμο για τον Τσάπρα!

Καταλαβαίνει, λοιπόν, κανείς πως με τον Θρύλο, ο Μαρτίνς έχει βρει και πάλι τον καλό του εαυτό και δίνει πολλά πράγματα στην ομάδα του. Για αυτό άλλωστε και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τον εμπιστεύεται και τον έχει σχεδόν πάντα στις βασικές του επιλογές. Και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα αποτελεί μια καλή επιλογή και τη νέα σεζόν

Αντώνης Κόκκινος

Άρρωστος με το ποδόσφαιρο από μικρός και με τον αθλητισμό γενικότερα. Οι πρώτες λέξεις που έμαθε να λέει, ήταν μαμά, μπαμπά και Ολυμπιακός. Θυμάται από πιτσιρικάς να στέκεται μπροστά σε μια τηλεόραση να δει τον Θρύλο. Η αρρώστια του με τον Ζιοβάνι αθεράπευτη, βλέπει ξανά και ξανά τα βιντεάκια του μάγου.

Έχει σπουδάσει στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ (ΚΑΡ) και έχει περάσει από εφημερίδες και sites, με την μεγαλύτερη τιμή για αυτόν να είναι η «Ελευθεροτυπία», που την αποκαλεί το… μεγάλο σχολείο για τον ίδιο. Από το 2014 κάνει αναλύσεις αγώνων σε στοιχηματικά sites, όπου διατηρεί και την προσωπική του στήλη.

Θα τον βρείτε επίσης στο ραδιόφωνο αλλά κάποιες φορές και στην τηλεόραση. Η τρέλα του με τον Ολυμπιακό τεράστια και μέσα από το Thrylos24.gr, θα καταθέτει την άποψη του για την μεγάλη του αγάπη.