Ο Ζαλγκίρις Κάουνας μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι απόκτησης του Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος, με τον Αμερικανό να γουστάρει επιστροφή στον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός έχει σε ξεχωριστό κάδρο τον Αμερικανό γκαρντ, Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει φτιάξει τη λίστα με τους παίκτες που θέλει και χρειάζεται, για τον Θρύλο της επόμενης σεζόν. Περιμένοντας ουσιαστικά την ανταπόκριση των αδελφών Αγγελόπουλων, ώστε να ξεκινήσει ο σχεδιασμός!

Η ομάδα μας θα πάει για δύο γκαρντ, ανεξαρτήτως του τι θα αποφασίσει για το μέλλον του ο Βασίλης Σπανούλης! Με τον γκαρντ της Κουμπάν να βρίσκεται σε περίοπτη θέση. Ο ίδιος πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις, με τον Έλληνα προπονητή να θεωρεί πως θα ταιριάξει απίστευτα με τον Κώστα Σλούκα.

Στην Ελλάδα ο μάνατζερ των Ντόρσεϊ και Ουίλιαμς-Γκος!

Βέβαια, μόνο εύκολη δεν είναι η υπόθεσή του, καθώς οι καλές εμφανίσεις έφεραν πολλούς… μνηστήρες! Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ζαλγκίρις Κάουνας είναι μια ομάδα που ενδιαφέρεται για εκείνον.

Όμως, θετικότατο στοιχείο είναι πως ο παίκτης έχει «ψηθεί» για επιστροφή στον Ολυμπιακό. Φυσικά, σημαντικό ρόλο παίζει κι ο ρόλος που θα έχει στην ομάδα του Πειραιά.

Ο παίκτης φέτος μέτρησε κατά μέσο όρο 17 πόντους, 5,2 ασίστ, 2,5 ριμπάουντ, 2,3 κλεψίματα και 2 λάθη ανά 29:10 λεπτά συμμετοχής.

Δείτε τον σε δράση: