Ο Γουίλιαμς-Γκος αναφέρθηκε στους στόχους του τη φετινή σεζόν με τον Ολυμπιακό.

Για τα όνειρα και τους στόχους του για τη φετινή σεζόν με τον Ολυμπιακό μίλησε ο Γουίλιαμς-Γκος στην κάμερα της Nova στο πλαίσιο της Media Day του Θρύλου.

Ο Αμερικανός γκαρντ ανέφερε ότι δεν τον ενδιαφέρει η ατομική του απόδοση, αλλά να κερδίζει η ομάδα και τη βοηθήσει να κατακτήσει τόσο τον τίτλο του πρωταθλήματος όσο και την Ευρωλίγκα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την Euroleague:

«Η σεζόν θα είναι ονειρεμένη για εμένα αν πάρουμε την Euroleague και το πρωτάθλημα. Προσπαθώ να μην σκέφτομαι τόσο μπροστά. Δουλεύω πολύ σκληρά για να γίνουν τα πράγματα σωστά. Παίζω στα γκαρντ, μπορώ να αγωνιστώ και στις δύο θέσεις. Πιστεύω πως θα με δείτε να κάνω πολλά στο παρκέ, αναλόγως το τι θα χρειάζονται τα ματς. Θα σκοράρω αν χρειαστεί ή θα βοηθήσω τους συμπαίκτες μου, που είναι “ζεστοί”. Θα συνεισφέρω κάθε μέρα».

Για τον Ολυμπιακό του Μπλατ:

«Ο κόουτς Μπλατ μας λέει να παίξουμε γρήγορα και με πάθος στην επίθεση, όμως να δίνουμε συγκέντρωση και στην άμυνα. Βελτιωνόμαστε καθημερινά στην άμυνα. Θέλουμε να κρατάμε χαμηλά τον αντίπαλό μας και να έχουμε περισσότερες κατοχές. Μου ταιριάζει αυτός ο τρόπος παιχνιδιού».

Για το αν θα είναι η έκπληξη της σεζόν:

«Όπως είπα, αυτό που με κρατάω ξύπνιο είναι να πάρουμε την Euroleague. Δεν σκέφτομαι ατομικές διακρίσεις. Θέλω να δουλεύω κάθε μέρα και να βελτιώνομαι, για να φτάσουμε στους στόχους μας και να πάρουμε τίτλους. Είτε είμαι ο ρούκι της χρονιάς, είτε όχι, εφόσον πάρουμε τους τίτλους θα είμαστε καλά».