Ο Γουίλιαν, έχοντας διαγράψει μια εντυπωσιακή πορεία με την Τσέλσι, άφησε το αποτύπωμά του στο Λονδίνο, καθώς αγωνίστηκε 339 φορές.

Ο Γουίλιαν, έχοντας διαγράψει μια εντυπωσιακή πορεία με την Τσέλσι, άφησε το αποτύπωμά του στο Λονδίνο, καθώς αγωνίστηκε 339 φορές με τη φανέλα της ομάδας, σημειώνοντας 63 γκολ και προσφέροντας 57 ασίστ. Ο 36χρονος παίκτης συνεργάστηκε στενά με τον Έντεν Αζάρ σε 215 αγώνες, περνώντας 12.612 λεπτά μαζί στο γήπεδο και συνεισφέροντας σε 15 γκολ της Τσέλσι.

Ο Βέλγος ποδοσφαιριστής, που αποσύρθηκε τον Οκτώβριο του 2022 λόγω συχνών τραυματισμών, παραχώρησε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο «Sports Illustrated». Όταν ρωτήθηκε για τον παίκτη που θαύμαζε περισσότερο στην καριέρα του, αναφέρθηκε αμέσως στον Γουίλιαν, λέγοντας: «Παίξαμε μαζί έξι χρόνια. Είναι πολύ καλός φίλος μου. Εγώ ήμουν αριστερά, εκείνος δεξιά, και η συνεργασία μας ήταν εξαιρετική. Η πάσα του ήταν εκπληκτική. Ακόμα αγωνίζεται στα 36 του. Εγώ αποσύρθηκα, αλλά εκείνος παραμένει παίκτης υψηλού επιπέδου».

Το «Γ. Καραϊσκάκης» άλλαξε πρόσωπο – Βελτιωτικά έργα
Το «Γ. Καραϊσκάκης» άλλαξε πρόσωπο – Βελτιωτικά έργα

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.