Μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού, επί του μέχρι πρότινος αήττητου Παναθηναϊκού με 4-2. Τρομερή εμφάνιση του Τίτου Προκοπίου για τους Πειραιώτες.

Ο Ολυμπιακός και η ομάδα της Κ17 αντιμετώπιζε τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής για την Super League. Οι «ερυθρόλευκοι» ξεπέρασαν το εμπόδιο του «αιώνιου» αντιπάλου με 4-2, με τους πράσινους να γνωρίζουν την ήττα για πρώτη φορά φέτος.

Ο Τίτος Προκοπίου ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής, πετυχαίνοντας δύο γκολ. Ο ΠΑΟ μπορεί να κατάφερε να μειώσει δύο φορές το σκορ, όμως οι Πειραιώτες ήταν σαφώς ανώτεροι. Ο Θρύλος έχασε σωρεία ευκαιριών, ενώ θα μπορούσε να είχε πετύχει περισσότερα τέρματα. Τα γκολ προήλθαν από δικά του λάθη, αφού απειλήθηκαν ελάχιστα στην αναμέτρηση.

Το 1-0 πέτυχε ο Προκοπίου, χάρη σε ένα εξαιρετικό δυνατό σουτ, που δεν άφησε περιθώρια στον Παναγάκο, μόλις στο 10ο λεπτό. Στο 31’ της αναμέτρησης έγινε το 2-0, όταν ο Πάνου έβγαλε μια κάθετη πάσα και ο Σταυρόπουλος πλάσαρε εύστοχα. Στο 44’ οι πράσινοι μείωσαν με τον Καλοσκάμη.

Στο δεύτερο μέρος, ο Ολυμπιακός μπήκε δυναμικά στο ματς, αφού στο 49’ και πάλι ο Προκοπίου με μια εντυπωσιακή ενέργεια, έκανε το 3-1. Έξι λεπτά αργότερα, ο Θρύλος έφτασε μια ανάσα απ’ το 4-1, όμως ο Πάνου αστόχησε σε τετ α τετ. Στο 72’ ο ΠΑΟ μείωσε σε 3-2 με τον Καλό. Όμως, είχε και… γλυκό, αφού το 4-2 το έγραψε ο νεαρός Πάνου, έπειτα από ασίστ του Μοίρα στο 80’.

Πλέον, ο Ολυμπιακός έχει 10 πόντους, μένοντας μόλις 2 βαθμούς πίσω από τους πράσινους, οι οποίοι έκαναν την πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

Ολυμπιακός (Μαυρογενίδης): Κυριαζής, Γιαλεδάκης, Μόσχος, Βλασσόπουλος, Καλογερόπουλος, Χρήστου, Κουτσογούλας (67’ Μοίρας), Σταυρόπουλος (85’ Μαυρόπουλος), Ποιμενίδης (67’ Πατήρας), Πάνου (85’ Σταράκης), Προκοπίου (70’ Πετρόπουλος).

Παναθηναϊκός (Τασουνίδης): Παναγάκος, Καμαρός (70′ Καπαματζιάν), Τσιάβος, Ζεϊμπέκης, Αλεβιζάκης (61′ Χαχούλης), Λιατίφης, Συμεωνίδης (55′ Ψύλλας), Κυριόπουλος, Καλοσκάμης, Βολάκης (55′ Παπανικολόπουλος), Νταμπίζας (61′ Καλός).