Γκρίνια και αλαζονεία, σε «καταστάσεις» που γνωρίζαμε!

Τις τελευταίες ώρες επικρατεί μία γκρίνια, μία αλαζονεία σε πράγματα που ξέραμε όλοι. Όλοι γνωρίζαμε τι κινήσεις έχουν γίνει και η σιωπή μας ήταν ένα «αντίδοτο» για να συνεχιστεί η κινητικότητα του καλοκαιριού. Πλέον υπομονή και απλά όσο καιρό δεν μιλάγαμε το ίδιο θα κάνουμε και τώρα. Η ομάδα ξεκινάει τις επίσημες υποχρεώσεις της και είναι το χειρότερο timing για γκρίνια ενώ όλο το καλοκαίρι ήμασταν στις παραλίες και στις καφετέριες. Γράφει ο Πάρης Τσιλιώτης...


Το φετινό καλοκαίρι ξεκίνησε λίγο πολύ όπως το περιμέναμε. Βασιστήκαμε πολύ στην τύχη και λιγότερο στο τι θα χρειαστεί πραγματικά η ομάδα. Παίκτες με πρωτοφανή εμπειρία πέρασαν την άλλη άκρη του Ατλαντικού για πρώτη φορά στη καριέρα τους και ήταν αμιγώς απίθανο να προσαρμοστούν τόσο γρήγορα. Δεν ξέρω αν θα μείνει ο Μπόλντγουιν, ο Χάπ η ο Τσέρι αλλά ξέρω ότι σε όλο αυτό ήμασταν συμμέτοχοι.

Ναι, καλά διαβάσατε. Ήμασταν συμμέτοχοι. Και απαντάω. Πως γίνεται όλο το καλοκαίρι να λέτε υπομονή σε κάτι που φαινόταν ότι έρχεται; Δεν θα ρίξω ευθύνες σε καμία διοίκηση, προπονητή η παίκτες. Όλη η ευθύνη είναι στους δημοσιογράφους και στο κόσμο. Οπότε κανείς δεν δικαιολογείται να μιλάει. Πλην εκείνων που εξ αρχής είχαν αντιρρήσεις σε κάποια πράγματα. Εγώ το #mexritelos προσωπικά το στήριξα και εξακολουθώ να το στηρίζω. Δεν αλλαξοπιστώ σε ότι λέω. Χρειαζόταν, έπρεπε να γίνει και έγινε. Η ομάδα βαρέθηκε τόσα χρόνια πριν πατήσει παρκέ στο ΟΑΚΑ να έχει συμπληρώσει «5» φάουλ. Αυτό κάποια στιγμή είχε καταντήσει… αηδία.

Πρωταθλήματα κλεμμένα, Κύπελλα το ίδιο. Δεν γινόταν να συνεχιστεί και η διοίκηση έκανε πολύ καλά που το έφτασε μέχρι εκεί. Μην τα γυρνάτε ορισμένοι επειδή δεν πάμε καλά με την ομάδα που φτιάξαμε. Άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Πλέον η ιστορία δεν είναι αν θα φύγει ο Τσέρι η ο Μπόλντγουιν αλλά το τι πραγματικά θέλετε εσείς. Όταν υποστηρίζατε, δεν ξέρατε τι θα επακολουθήσει; Το ξέρατε και φαινόταν μάλιστα. Οπότε το να μην μιλάτε τώρα είναι το καλύτερο που μπορείτε.

Η διοίκηση άλλωστε ποτέ δεν είπε «θα φτιάξουμε Dream Team». Εσείς μόνοι σας το ονειρεύεστε και λέτε σενάρια δικά σας. Άλλωστε οι αδερφοί Αγγελόπουλοι με βάση την δική σας υπομονή φτιάχνουν ομάδα. Οπότε ας συνεχιστεί αυτό, η ομάδα ξεκινάει αγωνιστικές υποχρεώσεις σε μία εβδομάδα και εσείς είπατε να ξεκινήσετε τώρα μεταγραφολογία και να τα ισοπεδώνετε όλα.

Υπομονή λοιπόν και να μην μιλάτε όταν έχετε μερίδιο ευθύνης σε ότι γίνεται! Δημοσιογράφοι και κόσμος είναι συνένοχοι σε ότι γίνεται. Προχωράμε λοιπόν όπως είμαστε και ότι βγει…

Google News Ακολουθήστε στο Google News - Thrylos24.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις γύρω από τον Ολυμπιακό.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Διάβασε επίσης