Οι δηλώσεις του αθλητή του Παναθηναϊκού, Τζέριαν Γκραντ εν όψει του πρώτου αγώνα των τελικών της Greek Basket League κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Τζέριαν Γκραντ σε δηλώσεις του τόνισε τη σημασία του πλεονεκτήματος έδρας στους τελικούς, ενώ υπογράμμισε πως οι «πράσινοι» θέλουν να γίνουν back-to-back πρωταθλητές.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην Media Day ενόψει του πρώτου τελικού:

Για την σειρά:

«Βόμβες» στη Σερβία για Ολυμπιακό
«Βόμβες» στη Σερβία για Ολυμπιακό

«Είμαστε ενθουσιασμένοι, έχουμε την ευκαιρία να γίνουμε πρωταθλητές back-to-back».

Για το Άμπου Ντάμπι:

«Προχωράμε. Πρέπει να κερδίσουμε και να γίνουμε πρωταθλητές».

Για τον Ολυμπιακό:

«Έχουν δύο σπουδαίους σκόρερ, τον Βεζένκοφ και τον Φουρνιέ. Πρέπει να τους περιορίσουμε».

Για το πλεονέκτημα έδρας:

«Είναι το πιο σημαντικό. Σε αυτό συγκεντρωθήκαμε όλη τη σεζόν. Να έχουμε πλεονέκτημα έδρας και να παίξουμε μπροστά σε αυτούς τους οπαδούς».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24