Ο αγώνας με την Χίμκι είναι προ των πυλών για τον Ολυμπιακό και ο Νάιτζελ Ουίλιαμς Γκος τόνισε πως περιμένει δύσκολη αναμέτρηση, ενώ τόνισε πως η ρωσική ομάδα παίζει διαφορετικά χωρίς τον Αλεξέι Σβεντ.

Ο γκαρντ του Ολυμπιακού είπε: «Είμαστε χαρούμενοι που παίζουμε ξανά στο ΣΕΦ και θα πρέπει να παίξουμε όσο πιο δυνατά μπορούμε για να κερδίσουμε. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για μας στην έδρα μας και ο κόσμος μας είναι αυτός που μας τροφοδοτεί με ενέργεια. Οι φίλαθλοι στην Ευρώπη είναι ιδιαίτερη και δημιουργούν ξεχωριστή ατμόσφαιρα.

Δεν θα είναι εύκολο παρότι θα λείψει και ο Σβεντ. Έχουν πολλούς καλούς παίκτες, παίζουν διαφορετικά χωρίς τον Σβεντ, δεν θα πω αν είναι καλύτερο ή χειρότερο, και μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι», πρόσθεσε, ενώ εξέφρασε την άποψη πως «… σαν ομάδα είμαστε σε καλή θέση και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Είμαστε στο σωστό δρόμο».

Για την εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Ντέιβιντ Μπλατ τόνισε: «Το σημαντικό είναι να παίρνεις τη σωστή απόφαση. Όταν ο κόουτς σού δείχνει εμπιστοσύνη πρέπει να κάνεις το καλύτερο και να παίρνεις τη σωστή απόφαση».