Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League, Μπάτσκα Τόπολα δέχτηκε σοκ με γκολ στις καθυστερήσεις.

Σοκ στις καθυστερήσεις για την Μπάτσκα Τόπολα. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League ήταν έτοιμη να κατακτήσει τρεις βαθμούς με γκολ του Πάντοβιτς στο 28’.

Ωστόσο, ο Τουμπάσεβιτς ισοφάρισε στο 91’ στο τελικό 1 – 1 για τη Μλάντοστ Λουτσάνι. Η Μπάτσκα Τόπολα παραμένει πρώτη στη Σερβία, έναν βαθμό πάνω από την Παρτίζαν.

Πρώτη ήττα στη Μπουντεσλίγκα για την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Η Βόλφσμπουργκ προηγήθηκε με τον Βιντ στο 31’, με την αντίπαλο του ΠΑΟΚ στο Conference league να συνεχίζει με παίκτη λιγότερο στο 59’. Μετά την αποβολή του Γκέτσε.

Ο Βιντ στο 84’ διπλασίασε τα τέρματα του και διαμόρφωσε το 2 – 0.

Σε διάστημα έξι λεπτών η Λειψία πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων. Αρχικά με τον Οπέντα στο 20’ και με τον Λουκεμπά να σκοράρει το 2 – 0 στο 26’. Η Μπάγερν Μονάχου αντεπιτέθηκε. Αφού μείωσε με την εκτέλεση πέναλτι του Κέιν στο 57’, ισοφάρισε στο τελικό 2 – 2 με τον Σανέ στο 70ο λεπτό.

H Λίβερπουλ βρέθηκε στο 26’ με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Τζόουνς και η Τότεναμ το εκμεταλλεύτηκε σκοράροντας το 1 – 0 με τον Σον στο 36’. Παρόλα αυτά, ο Χάκπο ισοφάρισε για τους ρεντς στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Γιούργκεν Κλοπ είχε και τον Ντιόγκο Ζότα να αποβάλλεται στο 69’. Η Λίβερπουλ κρατούσε την ισοπαλία και τον βαθμό, όμως ένα αυτογκόλ του Ματίπ στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων, έδωσε τη νίκη με 2 – 1 στην ομάδα του Άντζι Ποστέκογλου.

Η Ζιρόνα ήταν η ευχάριστη έκπληξη στην Ισπανία και ήταν πρώτη, μέχρι που συνάντησε τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Μαδριλένοι επικράτησαν 3 – 0 στην Καταλονία, με τον Χοσελού να πετυχαίνει το 1 – 0 στο 17’, τον Τσουαμενί να σκοράρει το 2 – 0 τέσσερα λεπτά αργότερα και τον Τζουντ Μπέλινγκχαμ να σημειώνει το τρίτο γκολ της Βασίλισσας, η οποία ανέβηκε στην κορυφή.

Η Μίλαν επικράτησε 2 – 0 της Λάτσιο και διατήρησε την πρωτιά στη Σέριε Α, μαζί με την ισόβαθμη συμπολίτισσα Ίντερ.

Ο Πούλισικ άνοιξε το σκορ στο 60’ και ο Οκαφόρ χρίστηκε σκόρερ στο 88’ για να κλείσει τη βραδιά για τους ροσονέρι.