Ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού σέρβιρε το πρώτο γκολ και σκόραρε το δεύτερο στη νίκη της Νότιγχαμ επί της Χαλ με 3-0...

Με πρωταγωνιστή τον Καρίμ Ανσαριφάρντ η Νότιγχαμ Φόρεστ επικράτησε εντός έδρας με 3-0 της Χαλ, για την 36η αγωνιστική της Championship και πλέον βρίσκεται στο -2 από την Ντέρμπι και την 6η θέση που οδηγεί στα πλέι οφ ανόδου.

Το παιχνίδι στο Σίτι Γκράουντ μάλιστα έγινε υπό το βλέμμα του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος είδε την ομάδα του να πετυχαίνει μια πολύ σημαντική νίκη. Ένα τρίποντο, που έχει φαρδιά – πλατιά την υπογραφή του πρώην επιθετικού του Ολυμπιακού, ο οποίος έβγαλε την ασίστ στο πρώτο γκολ και σκόραρε το δεύτερο τέρμα των Ρεντς.

Ο Ιρανός στράικερ μπήκε ως αλλαγή στο 59’ και στο 72’ «σέρβιρε» το γκολ στον Καρβάλιο, με το οποίο η Νότιγχαμ έλυσε τον Γόρδιο Δεσμό της Χαλ. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Καρίμ Ανσαριφάρντ έκανε το 2-0 και ουσιαστικά σφράγισε το τρίποντο. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 82’ ο Λόλεϊ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Με αυτή τη νίκη η Νότιγχαμ έφτασε τους 53 βαθμούς και παρέμεινε ζωντανή στη μάχη για τα πλέι οφ ανόδου.

Δείτε τα γκολ (τo δεύτερο είναι του Καρίμ):