Breaking news

#menoumeasfaleis, βγαίνουμε νικητές!

#menoumeasfaleis, βγαίνουμε νικητές!

«Γκιόρκι», οι λυκοφωλιές έσβησαν;

Ακούμε για «φιλίες» και «συμμαχίες» από την πλευρά του Ολυμπιακού. Μήπως μπερδεύτηκαν με το μαγαζί-γωνία της Θεσσαλονίκης; Λέω εγώ τώρα ας πούμε. Άρθρο από τον Πάρη Τσιλιώτη...


Τίμια ομάδα ο ΠΑΟΚ; Δεν νομίζω. Δίκαια πρωταθλητής; Πάλι δεν νομίζω. Ακούω γενικά ασυναρτησίες από την Θεσσαλονίκη. Άραγε τα πιστεύουν κι όλας αυτά που λένε; Η ομάδα της βρωμιάς που έχει γίνει μαγαζί-γωνία, τολμάει να μιλάει. Μάλλον όμως θα trollarei το κόσμο. Δεν εξηγείτε αλλιώς. Αυτή η ομάδα που έστησε στα πέντε μέτρα τον Αστέρα, ώστε να πάει τελικό και να διεκδικήσει το double. Αυτή η ομάδα που έχει κάνει παραρτήματα την μισή super league για να παίρνει τα τρίποντα δίχως να ιδρώνει. Αυτή η ομάδα που με τους μισούς μεγαλωμέτοχους έχει κάνει τις γνωστές «λυκοφιλίες» για να πάρει ένα πρωτάθλημα μετά από 34 χρόνια. Όλα αυτά και άλλα πολλά, για να βγει και να λέει τα δικά της, επειδή κατάλαβαν μερικοί περί τίνος πρόκειται και έβγαλαν τον Γκαγκάτση από την μέση για να μην εξαφανίσει τελείως το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Φτάσατε στα σχοινιά την Ελλάδα. Πουλήσατε, προδώσετε, συμφωνήσατε και πολλά άλλα για να είστε πρώτη μούρη στα πρωτοσέλιδα. Η αλήθεια είναι ότι τα καταφέρατε. Αλήθεια ρε «Γκιόργκι», έχεις δουλέψει ποτέ σου η έπεσες από κούνια που λέμε, και βρήκες στρωμένα πεντακοσάρικα στο πάτωμα; Η γελοιότητα δεν έχει όρια με εσάς. Την έχετε τερματίσει. Μην ξεχάσουμε αυτή η υπέρ-ομάδα ο ΠΑΟΚ να μας κάνει πάλι υπερήφανους στην Ευρώπη. Όλο και κάποια Βίντι η Μπάτε θα βρεθεί να τον διασύρει. Ακόμα η τριαροτεσάρες είναι υπαρκτές.

Αλήθεια η συμμαχίες με Δημήτρη Γιαννακόπουλο, Αλαφούζο, Μελισσανίδη που πήγαν; Μάλλον θάφτηκαν, ε; Τι είναι μία φιλία μπροστά σε έναν τίτλο έτσι; Τώρα πιάσατε νέες. Μαζί με Πανόπουλο, μαζί με Σπανό, μαζί με Κομπότη ακόμα κρατάτε κάπως τα φιλικά τερτέκια. Μέχρι αν βρεθείτε σε κανέναν τελικό και εκεί σας χαλάσει η μανέστρα.

Όπως έχω ξανά πεί. Δεν τα βάζετε με τον Ολυμπιακό. Δύο χρόνια πέσαμε, αλλά πλέον σηκωθήκαμε, φτιάξαμε ομάδα ικανή να νικάει και τα χωράφια της «εξυγίανσης» και είμαστε έτοιμη να σας τελειώσουμε. Ο ηγέτης του θρύλου μας έχει κάνει τα μέγιστα και πλέον έχουμε ΟΜΑΔΑΡΑ. Το καλοκαίρι 2-3 παίκτες ακόμα να δέσουμε και ετοιμαστείτε. Θα αφανιστείτε από προσώπου γης. Ο προπονητής όσο και να προσπάθησε να το σαμποτάρει το βρωμόsite και φυσικά καλά καταλάβατε αναφέρομαι στο σιχαμερό SDNA δεν τα κατάφεραν. Είναι εδώ και έχει σκοπό να μείνει μαζί μας για πολύ καιρό ακόμα. Αυτό ο άνθρωπος πήρε μία ομάδα από το μηδέν, την έστησε υποδειγματικά και τώρα είναι έτοιμη.

Α, μην ξεχάσω κι όλας. Το έτερο φιλαράκι σας ο Αλέξης Τσίπρας, ναι αυτός που κλείνατε μεταμεσονύχτια ραντεβού στο Μαξίμου μετράει ώρες και μέρες. Ο κόσμος έχει καταλάβει και έχει ξυπνήσει από τον πόλεμο που δεχτήκαμε. Όπως έχω ξανά πεί. Λάθος μεγάλος να τα βάλετε με τον Ολυμπιακό. Ο κόσμος του θα δώσει απαντήσεις και πάλι και στην προκειμένη περίπτωση θα τις δώσει στις κάλπες. Ότι και να κάνετε δεν ε΄χετε καμία ελπίδα. Ούτε ο Πετράκης θα σας σώσει ούτε κανείς.

Πατέρας και γιος δεν έχετε ελπίδα πλέον…

Πήρατε ένα, χαρείτε το αλλά ως εδώ. Ο θρύλος θα συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε το 2017…

Διάβασε επίσης