Ο Πρόεδρος της ΕΠΟ, Μάκης Γκαγκάτσης αποκάλυψε πως οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν με Έλληνες διαιτητές και ξένους στο VAR.

Στο πλαίσιο της κλήρωσης για το Κύπελλο Ελλάδας, ο πρόεδρος της ΕΠΟ Μάκης Γκαγκάτσης αποκάλυψε ότι οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν με Έλληνες διαιτητές, ενώ στο VAR θα βρίσκονται ξένοι.

Αναλυτικά η δήλωση του Μάκη Γκαγκάτση: 

«Μετά από συνεννόηση με την ΚΕΔ, στόχος είναι τα παιχνίδια να τα διαιτητεύσουν Έλληνες διαιτητές στο χορτάρι και ξένοι στο VAR. Ήταν κάτι που σκεφτόμασταν και πέρσι, αλλά φέτος μετά από εισήγηση της ΚΕΔ, νομίζω ότι είναι κάτι που μπορούμε να το προχωρήσουμε ώστε να δώσουμε και στους Έλληνες διαιτητές τη δυνατότητα να διαιτητεύσουν κάποια παιχνίδια μεταξύ μεγάλων ομάδων.

Κύπελλο Ελλάδας: Οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στη League Phase
Κύπελλο Ελλάδας: Οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στη League Phase

Σαφώς και θα υπάρχουν ξένοι στο VAR, τουλάχιστον όσον αφορά τη φετινή χρονιά και ελπίζουμε κι αυτό εδώ το στοίχημα να πετύχει, ώστε σιγά-σιγά να ξέρουμε ότι οι Έλληνες διαιτητές μπορούν να ανταπεξέλθουν σε τέτοια παιχνίδια». 

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.