Ο Γιώργος Μασούρας φαίνεται πως καλυτερεύει μέρα με τη μέρα, και έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό του, θέτει γερή υποψηφιότητα για να αγωνιστεί απέναντι στον Απόλλων Σμύρνης.

Ο Ολυμπιακός αντιετωπίζει την Τετάρτη 22/9 (18:15) τον Απόλλων Σμύρνης για την εμβόλιμη τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League Interwetten.

Ο Γιώργος Μασούρας έχει κλείσει πλέον 1 μήνα όπου βρίσκεται εκτός αγωνιστική δράσης τόσο με τον Ολυμπιακό όσο και με την εθνική ομάδα, λόγω τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε.

Ο Έλληνας επιθετικός από τον Γενάρη του 2019 όταν και ήρθε στον Ολυμπιακό, δεν είχε μείνει ποτέ εκτός αγωνιστικής δράσης για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Χαρακτηριστικό είναι ότι στα 2 χρόνια και 9 μήνες που βρίσκεται στον σύλλογο, έχει καταγράψει 123 συμμετοχές πετυχαίνοντας 31 γκολ, μοιράζοντας επίσης 14 ασίστ.

Ασύλληπτο νούμερο για τόσο μικρό χρονικό διάστημα, καθόλου τυχαίο επίσης το γεγονός πως η χρηματιστηριακή του αξία αυτή τη στιγμή ανέρχεται στα 6εκ. ευρώ σύμφωνα με το Transfermarkt.

Ο Γιώργος Μασούρας αναμένεται να αγωνιστεί απέναντι στον Απόλλων Σμύρνης, χωρίς ωστόσο να είναι σίγουρο αν θα ξεκινήσει ως βασικός ή αν θα περάσει στο χορτάρι ως αλλαγή, με το δεύτερο σενάριο να φαντάζει πιο πιθανό.