Γιαζίτσι: Έλαβε ευχές από τη τουρκική ομοσπονδία!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Ολυμπιακός βρίσκεται οριστικά στη League Phase του Champions League και η τουρκική ομοσπονδία έστειλε της ευχές της στον Γιουσούφ Γιαζίτσι.
Ο Ολυμπιακός και ο Γιουσούφ Γιαζίτσι επιστρέφουν και επίσημα στα… αστέρια! Η Παρί Σεν Ζερμέν απέκλεισε την Άρσεναλ στα ημιτελικά του Champions League. Φυσικά, με αυτή την εξέλιξη, ο δρόμος για την απευθείας πρόκριση των «ερυθρολεύκων» στη League Phase της διοργάνωσης της επόμενης σεζόν άνοιξε οριστικά. Αυτό είναι κάτι που κι ο κόσμος ήθελε πάρα πολύ, κι ανυπομονούσε για αυτό!
Η ομάδα του Λονδίνου ήταν το τελευταίο «εμπόδιο» που μπορούσε να ανατρέψει την κατάσταση. Αλλά η Παρί επικράτησε ξανά και πήρε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Ίντερ με φόντο την κούπα… με τα μεγάλα αυτιά. Παράλληλα, η συγκεκριμένη εξέλιξη είχε τεράστια σημασία και για τον Ολυμπιακό.
Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εξασφαλίζει για πρώτη φορά την είσοδό της στη League Phase του Champions League με το νέο φορμάτ. Όλα αυτά χωρίς να χρειαστεί να περάσει από προκριματικά ή playoffs. Είναι η πρώτη συμμετοχή των Πειραιωτών στη διοργάνωση μετά τη σεζόν 2020/21 και συνδυάζεται με την επιστροφή τους στην κορυφαία ευρωπαϊκή σκηνή, με μεγαλύτερη δυναμική.
Ο Ολυμπιακός προκρίνεται ως η ομάδα με τον υψηλότερο συντελεστή, ανάμεσα σε όσες δεν έχουν απευθείας εισιτήριο μέσω των θέσεων των πρωταθλημάτων τους. Γράφει ιστορία με την απευθείας συμμετοχή στους ομίλους του νέου Champions League.
Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί το γεγονός ότι η τουρκική ομοσπονδία ποδοσφαίρου συνεχάρη όπως μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω τον διεθνή ποδοσφαιριστή της χώρας της ο οποίος θα επιστρέψει στη κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική ποδοσφαιρική διοργάνωση με τους Πειραιώτες και του έστειλε τις καλύτερες ευχές της ενόψει της προσπάθειας που θα κάνει τη νέα αγωνιστική περίοδο να επανέλθει και προσωπικά σε κορυφαίο επίπεδο μετά τον σοβαρό φετινό τραυματισμό που του στέρησε τη δυνατότητα να αγωνιστεί κανονικά.
«Συγχαίρουμε τον διεθνή ποδοσφαιριστή μας Γιουσούφ Γιαζιτσί, ο οποίος υπέστη σοβαρό τραυματισμό (ρήξη χιαστού) στο αριστερό του γόνατο τον περασμένο Οκτώβριο και υποβλήθηκε σε μακρά περίοδο αποκατάστασης, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας 2024-25 με την ομάδα του, τον Ολυμπιακό. Ευχόμαστε, ο ποδοσφαιριστής μας, ο οποίος ήταν στην αποστολή της Εθνικής μας ομάδας για το Euro 2024, όπου και αγωνίστηκε σε δύο αγώνες μέχρι τα προημιτελικά, να επιστρέψει σύντομα στους αγωνιστικούς χώρους και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη φάση των ομίλων του Champions League με τον Ολυμπιακό την επόμενη σεζόν».