Σπορ

Γιαννόπουλος: «Απόλυτα πετυχημένη η Ελλάδα»

Γιαννόπουλος: «Απόλυτα πετυχημένη η Ελλάδα»

Ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Κυριάκος Γιαννόπουλος μίλησε για το FINA World Series Super Final της Καλλιτεχνικής Κολύμβησης, στο ΟΑΚΑ.

Ικανοποιημένος για την οργανωτική επιτυχία του FINA World Series Super Final της Καλλιτεχνικής Κολύμβησης, στο ΟΑΚΑ, αλλά και από την πρόοδο των κοριτσιών της Εθνικής μας ομάδας -όπως διαφάνηκε από τα αποτελέσματά τους σε αυτούς τους αγώνες, κυρίως με το χρυσό μετάλλιο στο Κόμπο και το ασημένιο στο Highlight- εμφανίστηκε ο Πρόεδρος της ΚΟΕ Κυριάκος Γιαννόπουλος, που υποσχέθηκε ότι θα έρθουν κι άλλες μεγάλες διοργανώσεις στην Ελλάδα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας:

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, διότι μια ακόμα μεγάλη διοργάνωση, την οποία φιλοξενήσαμε στο Ολυμπιακό Κέντρο της Αθήνας, έχει πολύ καλά αποτελέσματα όσον αφορά και την οργάνωση, αλλά και τα αγωνιστικά. Τα παιδιά της Εθνικής ομάδας τα πήγαν περίφημα και νομίζω ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο εν όψει των επόμενων διεθνών διοργανώσεων. Χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί πολύς κόσμος ήρθε εδώ στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ και απόλαυσε αυτούς τους αγώνες. Πλέον προετοιμαζόμαστε για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα και τους Ευρωπαϊκούς αγώνες. Τα παιδιά μας πήρανε πολύ θάρρος και μια καλή ψυχολογική τόνωση εδώ, διότι περίμεναν πώς και πώς να τεστάρουν τους εαυτούς τους εν όψει του Παγκοσμίου.

Μεσογειακοί Αγώνες: Χρυσό μετάλλιο ξανά για την Αννα Κορακάκη (vids)
Μεσογειακοί Αγώνες: Χρυσό μετάλλιο ξανά για την Αννα Κορακάκη (vids)

Από κει και πέρα, θα πρέπει να τονίσω -όπως το λέμε από την πρώτη στιγμή-, πως η Ελλάδα θα είναι παρούσα με δυναμική σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις και θα κοιτάξουμε να φιλοξενήσουμε κι άλλες στο μέλλον. Μην ξεχνάμε ότι έχουμε και το Παγκόσμιο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης Κ16 σε Λάρισα και Βόλο, τον προσεχή Αύγουστο. Ελπίζω κι εκεί να έχουμε οργανωτική επιτυχία, αλλά και αγωνιστική. Προχωράμε με αισιοδοξία και σύμφωνα με τον σχεδιασμό που έχουμε κάνει για ολόκληρη τη χρονική περίοδο, για την οποία μας εμπιστεύτηκαν τη διοίκηση με την ψήφο τους τα σωματεία.

Η FINA μας στηρίζει τα μέγιστα, η σχέση μας με τους ανθρώπους της είναι άριστη και θα αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο. Κι αυτό θα αποτυπωθεί και στο προσεχές μέλλον».

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24

Latest News

onetv
One Channel
Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
ΚΛΕΙΣΙΜΟ Χ